Почім шріт по 95???
Почім шріт по 95???
100!!!!!Почім шріт по 95???
Ні він золотий)Ну і ціни!Він що позолочений?
А у нас область 1450 грн!!! Але там дуже багато нюансів,тому не я і ніхто з моїх знайомих її не брали.Відстрілка область 1000грн
Шо ще за нюанси??? Да й так на 450 більше, це що в цьому році качка сама на голову сідатиме за таку цінуА у нас область 1450 грн!!! Але там дуже багато нюансів,тому не я і ніхто з моїх знайомих її не брали.
Зпяток районів відокремились(((Там ще стільки підводних каменів,тож шо вона називається обласна,не дає права полювання по всій області
А у нас область 1450 грн!!!
Хлопці то може за таку ціну , вона по всій країні діеШо ще за нюанси??? Да й так на 450 більше, це що в цьому році качка сама на голову сідатиме за таку ціну
Скажи ще що по снг)))Хлопці то може за таку ціну , вона по всій країні діеВ Дніпрі обл 400 гр а районка 350 гр
А ви не знали?))) Ми вже давно це знаємо,при чому це стосується майже всіх аспектів життя!Браття Житомиряни, таке відчуття шо Житомирщина це окрема держава, де діють свої правила і закони
В минулому році і в нас 600 булаБраття житомиряни, таке відчуття шо житомирщина це окрема держава де діють свої правила і закони.В нас обласна 600грн а у Вас це вже вообще якийсь дурдом.Аза що ж така ціна і чому?Хто може поясніть будь ласка.
По Бердичіву вже є, завтра мають мені скинути копію я розміщу її у відповідній гілці.Доброго дня, наказу по Житомирської обл. ще немає?