НаказПередзвонивши в місцеве відділення Хмельниччини наказ підписаний на відкриття полювання 6.08.2016р.
Може в когось є можливість виложити наказ на форумі.
Дякую букви розмиті прочитати важко.
Не має за що. Таку версію знайшов. Якщо працюєте на ноуті то попробуйте змінити кут нахилу монітора буде видно трішки краще.Дякую букви розмиті прочитати важко.
І Вам доброго! Правда я не з Деражні, але скажу що відстрілки продавали ще 2 тижні тому у нас, думаю у них теж.Доброго дня, колеги! Підкажіть, хтось є з Деражні? Відстрілки вже продають? Хочемо поіхати на відкриття в район зі сторони Гармаків. Може є контакти місцевого УТМРа. Заздалегідь дякую!
А телефону часом немає в місцевий УТМР?І Вам доброго! Правда я не з Деражні, але скажу що відстрілки продавали ще 2 тижні тому у нас, думаю у них теж.
Деражня тел. (3856) 2-15-89. Все шо міг дізнатися.А телефону часом немає в місцевий УТМР?
Велике дякую!!!Деражня тел. (3856) 2-15-89. Все шо міг дізнатися.
Так що будете робити?Дзвонив. Сказали, що так як друга область, потрібно заплатити трудоучасть в розмірі 150 грн. за кожного![]()
Привіт! От і добре. Вчора ше хотів сказати щоб ти пробував проситися. Дивися лише щоб під час самого полювання не було ніяких нештатних ситуацій по несплаті. А так Ні пуху! Ні пера!Дозволили нам не платити трудоучасть! Здоровий глузд переміг
Якщо в мене є придбана відстрілка, це означає, що в мене є всі документи, на підставі яких її видають (інакше кажучи - далі вже проблеми УТМР), а так ще матроску, посвідчення мисливця, дозвіл на зброю - і ми готові.Дивися лише щоб під час самого полювання не було ніяких нештатних ситуацій по несплаті
До біса!Ні пуху! Ні пера!
дааа... ми з Камянця-Подільського, їздимо на качку у тернопільську обл, трудоучасть 50грн, у дунаєвецький р-н - 70 гр..Дзвонив. Сказали, що так як друга область, потрібно заплатити трудоучасть в розмірі 150 грн. за кожного![]()
Ми взяли відстрілки на Деражнянський район (самі з Вінницькоі області). Трудоучасть не платилидааа... ми з Камянця-Подільського, їздимо на качку у тернопільську обл, трудоучасть 50грн, у дунаєвецький р-н - 70 гр..
ми відкриваємось в Дунаєвецькому рн. 200 відстрілка 70 трудоучасть.дааа... ми з Камянця-Подільського, їздимо на качку у тернопільську обл, трудоучасть 50грн, у дунаєвецький р-н - 70 гр..
В Борщівському р-ні така сама ціна на відстрілку.. Ну ніпуху ні пера Вам на завтра))ми відкриваємось в Дунаєвецькому рн. 200 відстрілка 70 трудоучасть.
І де будете якщо не секрет?ми відкриваємось в Дунаєвецькому рн. 200 відстрілка 70 трудоучасть.