Mykola STARyy Снайпер 18 Жов 2017 #41 Був сьогодні в УТМРі. Відстрілки на зайця штампують пачками, з понеділка можна брати. 400грн.
B Boot Новачок 30 Жов 2017 #42 Підскажіть контакти (номер тел.) найближчого стенду? Я так розумію найближчий у м.Львів?
Mykola STARyy Снайпер 30 Жов 2017 #43 Львів, Хмельницький. У мене є машинка. При добрій погоді можна було б кудись виїхати. Якщо здоров'я дозволить.
Львів, Хмельницький. У мене є машинка. При добрій погоді можна було б кудись виїхати. Якщо здоров'я дозволить.
B Boot Новачок 30 Жов 2017 #44 Якщо якось виберетесь - запросіть, будь-коли, окрім неділі (днів полювання на пушного). В мене тарілочок є кілька десятків.
Якщо якось виберетесь - запросіть, будь-коли, окрім неділі (днів полювання на пушного). В мене тарілочок є кілька десятків.
Mykola STARyy Снайпер 11 Лис 2017 #46 Друзі, вчора я ніби закрив лікарняний сезон. На суботу планую пострілушки. Думаю виїхати на Стовби. Долучайтеся. 067 26 26 207.
Друзі, вчора я ніби закрив лікарняний сезон. На суботу планую пострілушки. Думаю виїхати на Стовби. Долучайтеся. 067 26 26 207.