Вінницька Міськ -районна організація УТМР

mulyavchik

Снайпер
Було б непогано щоб Ви щей вказували в якійРО було проведено полювання.Я чув що в нас на Козятинщині теж були колеги з області.

HOWA

Слідопит
Добре !!! Але є запитання, а що ви з тушками лисиць робите?

Останнє редагування:

BOGDAN BAR 2015

Мисливець
Добрий день. Біотехнія -це важливо і дуже правильно. Мене цікавить чи керівництво обласного УТМР робить якісь кроки в сторону відкриття полювання? Ліміти затверджено,чи можна розраховувати на відкриття полювання в цьому році?

vadim69

Мисливець
Добрий день. Біотехнія -це важливо і дуже правильно. Мене цікавить чи керівництво обласного УТМР робить якісь кроки в сторону відкриття полювання? Ліміти затверджено,чи можна розраховувати на відкриття полювання в цьому році?
Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.

mulyavchik

Снайпер
Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.
Тей шо? Це вже стовідсотківо точно,чи це тільки припущення,слухи?

BOGDAN BAR 2015

Мисливець
Я проживаю у Вінницькій області,тому тут і запитав. Дякую за відповідь.

Зверху