VS1975
Снайпер
Доброго дня ! Чи можна і собі придбати такий календар ?
Доброго дня ! Чи можна і собі придбати такий календар ?
Жаль, що не пересилаєте. А їхати із Сум до Вінниці по календар..... якось не те.В приміщенні Вінницької МРО будь ласка.
не пересилаємо.
Було б непогано щоб Ви щей вказували в якійРО було проведено полювання.Я чув що в нас на Козятинщині теж були колеги з області.
Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.Добрий день. Біотехнія -це важливо і дуже правильно. Мене цікавить чи керівництво обласного УТМР робить якісь кроки в сторону відкриття полювання? Ліміти затверджено,чи можна розраховувати на відкриття полювання в цьому році?
Тей шо? Це вже стовідсотківо точно,чи це тільки припущення,слухи?Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.
Я проживаю у Вінницькій області,тому тут і запитав. Дякую за відповідь.Бажаю здоров,я ! Краще вам запитати по місту проживання. В кожній області закон про відкриття і полювання трактується по різному... В Вінницькій області на пушного звіра закрита.