Від тепер своя сторінка на https://www.facebook.com/vinmray.utmr
заходьте за інформаціею і запитаннями
заходьте за інформаціею і запитаннями
Шановний leo201029, вважаю правильним те, що Ви виклали цю інформацію на форумі. Особливо - таблицю з повним списком районних організацій УТМР, а також їхніми керівниками, адресами та контактними телефонами. І хоча форум не є офіційним форумом УТМР , думаю ця інформація не буде лишньою для мисливців. Було б добре якби така ж інформація була висвітлена і по інших обласних організаціях УТМР.Від тепер своя сторінка на
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0798-15Норми відстрілу залишились попередні?
Будь ласка!Але це не наказ а Рекомендації!Хоча сприймають в основному як наказ,а тому так і буде!Норми відстрілу будемо знати коли буде наказ на 2016=2017 роки.Дякую, колего, за наказ. залишились попередні?
Цей лист і справді носить рекомендаційний характер. Звичайно дуже добре, що Ви його виклали на форумі для загального ознайомлення. З тексту цього листа для мене незрозумілим залишається одне - в які терміни рекомендує Вінницьке ОУЛМГ користувачам мисливських угідь області полювати на молодняк кабана - з 1 серпня по 31 січня (п. 2.2) чи з 1 вересня по 31 грудня (п.2.3). Якщо можна поясніть.Будь ласка!Але це не наказ а Рекомендації!Хоча сприймають в основному як наказ,а тому так і буде!Норми відстрілу будемо знати коли буде наказ на 2016=2017 роки.
Шановний, dogBosca. З точки зору тексту цього листа, Ви маєте рацію, але давайте подумаємо логічно - що таке молодняк кабана? У Законі України "Про мисливське господарство та полювання" визначення терміну "молодняк кабана" - нема. Особисто я завжди вважав, що молодняк кабана - це особини віком до 1 року. В нас їх називають поросята. То як можна візуально визначити чи дане порося самка чи кнурець? Вони ж в цьому віці всі однакові. А в тексті вказано - терміни полювання на молодняк самців - з 1 серпня по 31 січня , а на молодняк самок - з 1 вересня по 31 грудня. Якщо я в чомусь не правий - будь ласка висловіть свою точку зору.Вибачте, що втручаюся не в свою справу, але на скільки я зрозумів з цього листа, то напевно слід розуміти що з 1 серпня можна полювати лише на самців дорослих кабанів та самців молодняка здатного до самостійного існування. А вже з першого вересня можна вже й не лише на самців, а й на самок... ну і далі за текстом.
виложений рахунок для оплати дійсний.міняють в Вінницькому лісгоспі на ТарнагородськогоТільки вже у 2016 році. А вже замінюють "матроски" в УТМРі?
Він же був на Максимовича!?На Тарногродського-агролісміняють в Вінницькому лісгоспі на Тарнагородського