В Україні спростять процес обігу зброї

Mechanik

Снайпер
#вільні_люди_мають_зброю
Бо вони знов сподіваються "проскочити".
НАРОДОВЛАДДЯ СКІНЧИЛОСЯ ТАК І НЕ ПОЧАВШИСЬ.
Вже вдруге (!!!) ми з вами стаємо очевидцями того, коли перед "новим раундом" війни, депутати прогинаються під мсрми і не ухвалюють Закон "Про зброю" у правильній редакції.
Перший раз вони це зробили 23 лютого, за 16 годин до повномасштабного вторгнення расійї.
Але є декілька цікавих нюансів.
Стисло нагадаю подробиці для тих, хто забув.
Монастирський, анонсуючи опитування в ДІЙЄ під відео повідомив наступне:
"Дискусія про обіг вогнепальної зброї серед громадян триває вже понад 8 років – з початку російської агресії.
Тому, за дорученням ПЕРЕЗИДЕНТА (!!!) України, МИ спільно з ПАРЛАМЕНТАРЯМИ вирішили запитати, який варіант володіння зброєю в Україні ви вважаєте доречним"
Серед запропонованих варіантів відповіді: "Для спеціальних потреб", "Для особистого захисту" та "Я проти".
Далі ви все знаєте - 59% обрали "Для особистого захисту", але як виявляється МВС разом з ПАРЛАМЕНТАРЯМИ вирішили покласти x@r на ними ж самими розпіарене НАРОДОВЛАДДЯ

Насправді, це було очікувано і мене не здивувало.
Мені це навіть у певному сенсі подобається, особливо в частині "роздачі автоматів" з вантажівок про яке особисто я попереджав за декілька років ДО.
Проте погодьтесь, у такого розвитку подій є надзвичайно приємний момент - тема з цим ї@учим народовладдям остаточно закрита.
Ну і ще один малееееенький нюанс - насправді, Монастирський просто підвів Зеленського під монастир, але той просто ще не в"їхав

Хоча ні, не Монастирський, а зовсім інші персонажі, але яка різниця

ЕПІЛОХ
Сьогодні треба думати про тотальне озброєня населення не тільки пістолетами, але і автоматичною зброєю.
Проте, як це всім остаточно стало зрозуміло, вирішувати це питання населенню доведеться самостійно."

(С) Георгій Учайкін

https://zbroya.info/uk/blog/22203_i...redbachaie-lishe-pravo-na-zberigannia-zbroyi/

 

Mechanik

Снайпер
Дмитро Ярош

У багатьох ЗМІ поширюється інформація про заклик керівництва ОВА Січеславської області здати зброю, яка була видана «на початку повномасштабного вторгнення цивільним громадянам… для захисту їхніх родин та домівок…»
Все правильно! Цілком підтримую керівника ОВА генерала Сергія Лисака!
Зброя, ні в якому разі, не має бути безконтрольною: ні на фронті, ні в тилу…
Хоча, моя Січеславщина - дуже умовний тил… Але я не про це.
Від влади хотілося б одного: не перетворюватися на попередників, і не забувати, що Українці - вільна та озброєна козацька Нація.
Тому, необхідно терміново прийняти Закон про вільне користування патріотичними і психічно-здоровими Громадянами всіма видами стрілецької зброї і закріпити його в Конституції України.
Бо, ніяка влада (легітимна чи нелегітимна) ніколи не позбавить Українців права на Захист.
Тим більше, що всі громадяни чудово памятають, наскільки сьогоднішня влада була неготова до повномасштабного вторгнення «Росії»…
І всі розуміють скільки ми втратили своїх співвітчизників із-за неготовності влади до повномасштабного вторгнення.
Тому, бавитися у «сильних і рішучих» - не варто…
Отже, пані та панове депутати Верховної Ради, терміново прийміть Закон про вільне володіння Українцями вогнепальною зброєю і легалізуйте всі «стволи», які є на руках у законослухняних громадян (короткі, довгі, автоматичні тощо).
Бо, якщо цього не зробити, рано чи пізно, отримаємо нікому не потрібний соціальний вибух.
Влада має бути сильною не репресіями, а відповідальною політикою!
Іншого виходу із цієї ситуації не було, і не має!

Слава Україні !
1678121999762.png
Героям Слава !
 
Мужновладці напевно не розуміють чи не хочуть розуміти, що клята війна триває і досі ! :mad:
 
Останнє редагування:

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Вони, друже, свого народу бояться більше ніж кацапів.
бо 3-й майдан буде зі зброєю. людина зі зброєю в міському транспорті не повинна лякати чи викликати подив - як в Ізраілі, чи бути в кожного чоловіка вдома стрілецька армійська зброя - як у Швейцарії.
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
у мене в області відстрілюється в НДКЦ гладка "зі стріхи" чи "зі скрині", у всіх інших випадках - ні. раз з цим стикався, як ставив на облік ІЖ-49, який з 1951 року так і не потрапив на облік, поки на з'явився в мене
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
маючи деякий життєвий досвід, та знаючи спосіб управління в нашій державі, то спрощення обігу зброї не буде. якщо будемо живі і дотягнемо до перемоги, то риторика щодо зброї буде змінена радикально не в кращу сторону. прикриваючись тим, що потрібно навести лад з незаконним обігом зброї, якої після війни буде на руках дуже багато, то почнуть зажимати гайки власникам законної зброї - бо вони на обліку, всі їх бачать, база створена, то нащо шукати не ясно що не зрозуміло де, якщо "показник" лежить на поверхні. + що б там не казали, а будь-яка влада боїться свого народу, а тут ще й озброєного.
все імхо
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Будь-яка воровська влада.
а в нас була якась інша? :) щоб потрапити в вищі ешелони влади - треба дати грошей, щоб їх дати - треба їх вкрасти, бо з зарплати не наскладаєш. коли призначають суддю задроченого районного суду, то такса 50000 доларів, то ж по-перше - він має десь їх взяти, по-друге - мусить їх відбити. що говорити про голів адміністрацій всіх рівнів і т.д.
 

old hunter

Снайпер
а в нас була якась інша? :) щоб потрапити в вищі ешелони влади - треба дати грошей, щоб їх дати - треба їх вкрасти, бо з зарплати не наскладаєш. коли призначають суддю задроченого районного суду, то такса 50000 доларів, то ж по-перше - він має десь їх взяти, по-друге - мусить їх відбити. що говорити про голів адміністрацій всіх рівнів і т.д.
Замкнуте коло.
Думав за це багато разів.
Який вихід, та чи він е взагалі?
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Який вихід, та чи він е взагалі?
ні, менталітет такий. в нашому випадку немає. навіть смертна кара не допоможе. зловіть себе не думці, коли йдеш в будь-яку інстанцію від поліклініки до цнапу, від дозвільної до сервісного центру МВС, то думка - як зробити все швидко і якісно, щоб не втрачати час і як "порішати". а там всі умови для того створені - і бюрократичні перепони, і кабінетна тяганина і терміни на розгляд звернення, а найголовніше - працівники цих установ, які розділяють ваші думки щодо отримання неправомірної вигоди за виконання їх службових обов'язків. тобто все сходиться.
 
Зверху