Гвинтівка пневматична Beeman Longhorn Gas Ram кал. 4.5 мм

Статус
Закрита.

moll4anov

Новачок
Опис
Гвинтівка пневматична Beeman Longhorn Gas Ram кал. 4.5 мм. ЦЕНА 4000 грн

Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn- це перевірена часом модель, яка ідеально підходить для розважальної стрільби. Ця модель вже не перший рік є ТОП-омпродажів завдяки своїй ергономіці, потужності (гвинтівка класу "магнум"), точності стрільби та привабливою ціною.
Завдяки використанню ударостійкого пластику в конструкції ложі та приклада, гвинтівка не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості та менш схильна до сколів і тріщин, аніж дерев'яні ложі. Особливістю цієї ложі є наскрізна конструкція приклада з руків'ям, яка робить гвинтівку більш зручною. Доповнюють її насічки на руків'ї, що забезпечує надійне утримання навіть вологою рукою або в рукавичках.
Також, у гвинтівці Beeman Longhorn можна регулювати ударно-спусковий механізм по довжині ходу й по зусиллю спуску.
Присутній також автоматичний запобіжник.
Прицільні пристосування представлені ціликом та мушкою. Цілик нерегульований. Мушка гвинтівки захищена кільцем та має фібергласові волокна, які полегшують прицілювання в умовах недостатнього освітлення.
На ствольній коробці присутнє посадкове місце "ластівчин хвіст", на яке можна встановлювати різноманітні прицільні прилади. Для того, щоб стрільба з оптичного прицілу була стабільною, на ствольній коробці встановлено стопор, який блокує з'їзд кріплення з прицілом, що відбувається внаслідок віддачі.
Існує кілька модифікацій цієї гвинтівки:
Beeman Longhorn - стандартна версія зі сталевою пружиною.
Beeman Longhorn GR - версія з газовою пружиною.
Beeman Longhorn Silver - версія з нікельованим знімним стволом та зі сталевою пружиною.
Beeman Longhorn Silver GP - версія з нікельованим знімним стволом та з газовою пружиною.
Газова пружина, яка встановлена на гвинтівці, має цілий ряд переваг в порівнянні зі звичайною: менша віддача та вища зносостійкість.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху