Для тих, хто не знає де на форумі Правила...

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Всім доброго часу доби.
Для тих, хто не знає, а скоріше за все не хоче знати де правила форуму. Бо в приватні були випадки - "що не має", "ДЕ?", "їх ніде не має"...... і т.д.
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Правила-продаж-на-форуме.35249/

https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Правильність-оформлення-теми-Продам.33531/

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
І показую пальцем))).
Безымянный.png

Безымянный2.png

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Доброго дня.
Було б не погано аби Правила Форуму розміщувались на Головній сторінці.
А вони розміщені в розділах Продаж.
Ба там е загальні положення форуму, правила спілкування, реестрації тощо.
І знайти їх буде простійше.
Така моя думка.
Найближчим часом планується так зробити. На разі оновлюються, переглядаються, аналізуються/враховуються всі моменти стосовно правил Форуму.

север

ветеран форуму
надійна команда
Як бути з тими форумчанами, які продають свій товар одночасно у нас на форумі і на інших торгових площадках-правила форуму тепер це не забороняють? Тобто дозволяють?

everest79

Мисливець
Як бути з тими форумчанами, які продають свій товар одночасно у нас на форумі і на інших торгових площадках-правила форуму тепер це не забороняють? Тобто дозволяють?
І це дуже добре.
Вільни люди в вільній Країні.

север

ветеран форуму
надійна команда
І це дуже добре.
Вільни люди в вільній Країні.
Та я лише "за", якби за це на форумі не БАНили. Однак чіткої відповіді на це питання в нових Правилах форуму не знайшов. Це не заборонено, отже - дозволено? Тоді про які резерви може йти мова взагалі? Якщо товар вже буде продано на інших інтернет-ресурсах?

Останнє редагування:

север

ветеран форуму
надійна команда
До речі, було б корисно дану тему не закривати, а залишити її відкритою для конструктивного діалогу по всіх проблемних питаннях, стосовно Правил форуму. Щоб зайвий раз не смітити в профільних темах і розділах!

Igor_pol

Мисливець
Нічого не сказано про продаж нових товарів, які їдуть з іншої країни... (Як станки лі від рем700)
Хоча адміни казали такі види продажу заборонять

Степанович 2

Снайпер
...або виставив на форумі, а запропонували купити по телефону

Останнє редагування:

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Я сильно ізвіняюсь. А розділів типу "Права учасників форуму" та "Оскарження..." В "Правилах роботи і користування форумом" не передбачено? Я не для себе запитую, просто друг інтірісується...
Вам пальця в рот, Ви і руку відтяпаєте.
Оскаржіть правила на інших форумах, там швидко в пиль зметуть, це ми тут ще добрі.
А що не зрозуміло, нехай продає де завгодно, відмовиться в темі прийняти резерв, і напише що вже той во, то і продавець той во - БАН. Якщо в темі резерву не було, звісно що продавець на свій розсуд може продавати або закривати тему.
До речі, було б корисно дану тему не закривати, а залишити її відкритою для конструктивного діалогу по всіх проблемних питаннях, стосовно Правил форуму. Щоб зайвий раз не смітити в профільних темах і розділах!
Спробуємо не закривати, повторюся спробуємо, це все залежить від того наскільки зараз тут почнеться міряння піпками та проханнями заБАНити один одного.
Нічого не сказано про продаж нових товарів, які їдуть з іншої країни... (Як станки лі від рем700)
Хоча адміни казали такі види продажу заборонять
А звідки ж нам знати, що товар приїхав з іншої країни.... Те що РЕМ700 не порядна людина, але для нього особисто пункту правил не буде.

І взагалі, ми ж не форум продаж та аукціонів! Те що там десь інші правила, так вибачте там за продаж і відсотки від суми беруть, і за створення теми продажу треба щось заплатити.

Правила є, або дотримуємося або......

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Всі відповіді на ваші запитання є в нових Правилах форуму!!Треба уважно читати.Не придумуйте питань на які самі не можете відповісти.На мій погляд декотрі вже хочуть забронювати собі "місце під сонцем".Гарантую,що ці місця вже зайняті паном "баном"!!Запам'ятайте,що тепер буде все згідно Правил і лишень.А на рахунок "особливих говорунів" попереджаю,що лишня,непотрібна розмова зараз на форумі заборонена Правилами і з нею будемо боротись!!

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Ще раз перед написання чогось,почитайте уважно Правила.

Арго

S-Moderator
Команда форуму
До уваги користувачів і відвідувачів форуму!!!На виконання вимог п.6.1 Правил форуму в частині виставлення на продаж двох і більше одиниць вогнепальної зброї скани дозволів і витягів з документів ЄРЗ надсилати мені та лишень мені в особисте листування.Це не наші забаганки,а вимоги часу.

Зверху