Есть новости по Чернигову и области?

Черниговский

Слідопит
А як же 1500грн вступних на Київ, чи вам простили...раз ви сьогодні платили, то ви є вибувшим з 1.07...тобто треба вступні...
Ви,пропонуєте мені, ще попросити,що б з мене ще вступні взяли?

Altay1972

Снайпер
Ви,пропонуєте мені, ще попросити,що б з мене ще вступні взяли?
Мабуть ні... то є фінансові хитрощі та маніпуляції вашого тамтешнього голови УТМР...
Я думав що Устав УТМР- є Закон, але ж він вочевидь або на паузі, або Київ вже не в ,,авторітеті" ;)
Не переймайтеся, відпочивайте спокійно, до вас жодної претензії...

Sergiy_Kopach

Мисливець
Мабуть ні... то є фінансові хитрощі та маніпуляції вашого тамтешнього голови УТМР...
Я думав що Устав УТМР- є Закон, але ж він вочевидь або на паузі, або Київ вже не в ,,авторітеті" ;)
Не переймайтеся, відпочивайте спокійно, до вас жодної претензії...
Не фінансові хитрощі, а так записано в статуті нашого господарства і на скільки я розумію на сьогодні пішли на зустріч і на цю норму закрили очі... Я наприклад внески оплучую/оплачував кожного року після закриття полювання тобто протягом січня/лютого і питань ніяких не виникало.

Altay1972

Снайпер
Я наприклад внески оплучую/оплачував кожного року після закриття полювання тобто протягом січня/лютого і питань ніяких не виникало.
Так, відповідно Статуту, воно і повинно бути, до 01.07...
Але ж після 01.07 у випадку несплати внесків, ви - вибувший (як це не прикро)...
Тому проплачуючи внески після 01.07, ви повинні платити вступний внесок...
А питання - ...сьогодні пішли на зустріч і на цю норму закрили очі... - якось схоже на те саме зухвале порушення, того самого Уставу...
так то питання не до вас, ви рядовий мисливець, як сказали- так і заплатили... то питання до вашого керівника вашого УТМР, але ж його тут нема, тому очевидно не до речі його тут і обговорювати...
ви ж бачили як, наприклад: керівники МСЕК йшли на зустріч та заплющували очі на певні моменти для певних громадян ;), та ми ж їх тут не обговорюємо...
але мабуть і у вашого керівника знайдуться дійсні аргументи...

север

ветеран форуму
надійна команда
Мій знайомий на днях заплатив щорічний внесок. У минулому році не платив взагалі ні копійки. Жодних питань до нього в УТМР не було. З якою метою проплатив? Планує відстрілювати лисиць у складі однієї з бригад. Відстріл буде і вже незабаром.

Останнє редагування:
Зверху