Дякую. з пов..Смачного!
Пробував готувати зайчатину по різному але найбільше подобаеться заєць в сметані.Порціонні куски вимоченоі у воді зайчатини обжарюемо на сковорідці(незабувайте відділити плеви).Викладаем в гусятницю.На пів зайця стакан сметани тільки не з магазину а сепараторноі що привозять з села, ціла цибулина 1 порізана морквина перець чорний ,пучок петрушки чайна ложка томатноі пасти 1-2 лаврові листочки .Можна добавити грам 50 сливочного масла чи сала .Всі інгредієнти перемішеємо з мясом заливаємо сметаною.Добавляєм води так щоб закрила мясо.Ставим це все на слабкий вогонь годинки на 3 .Мясо вважаю готовим коли його можна з легкістю відділити вилкою від кості.Солю десь години через дві.Підкінець приготування можна люблю добавити до страви стопку червоного вина чи гранатового соку.Смачного!
Навіть нема що добавити, все правильно.Пробував готувати зайчатину по різному але найбільше подобаеться заєць в сметані.Порціонні куски вимоченоі у воді зайчатини обжарюемо на сковорідці(незабувайте відділити плеви).Викладаем в гусятницю.На пів зайця стакан сметани тільки не з магазину а сепараторноі що привозять з села, ціла цибулина 1 порізана морквина перець чорний ,пучок петрушки чайна ложка томатноі пасти 1-2 лаврові листочки .Можна добавити грам 50 сливочного масла чи сала .Всі інгредієнти перемішеємо з мясом заливаємо сметаною.Добавляєм води так щоб закрила мясо.Ставим це все на слабкий вогонь годинки на 3 .Мясо вважаю готовим коли його можна з легкістю відділити вилкою від кості.Солю десь години через дві.Підкінець приготування можна люблю добавити до страви стопку червоного вина чи гранатового соку.Смачного!
Так там нет "сметаны", там просто "масло"..На пів зайця стакан сметани тільки не з магазину а сепараторноі що привозять з села,
Заец - это фамилия.... И я б не стал есть человека с такой фамилией....Дайте пож. рецепт приготовки зайца только вкусный.
Саме за таким рецептом дружина декілька років готуєЗаец - это фамилия.... И я б не стал есть человека с такой фамилией....
А вот заяц - это вкусное животное..... Его очень вкусно три задние части нашпиговать салом, чесноком и морковкой, и 40 минут в духовке при200 градусах....
Потрібно якось спробувати приготувати)Як для мене, то мені більше подобаються вареники і пельмені з заятини. До фаршу, начинки потрібно додати незначну кількість сала(буде більш сочніше). І підходять вони як їжа, так і закуска.