Все вірно : і молдавани і литовці, латвійці, естонці мають і Закон і зброю. І немає у них війни. А у нас війна. Через те, що ми завжди були " братскіє " з кацапами. Від Кравчука і до сьогодні. Так, саме до сьогодні, це ж з усього видно. Це я про владу. Але ж ми її обирали. Сумно.молдовани та лабуси мають і закон і зброю а ми ні і це в краіні де війна
янки так ті взагалі на збройованому питанні помішані
хай ще придумають на нашу зброю GPS датчики змонтувати
Так в нас не можна вибрати не клан олігархів, ну не можна хоть ти лусни.Все вірно : і молдавани і литовці, латвійці, естонці мають і Закон і зброю. І немає у них війни. А у нас війна. Через те, що ми завжди були " братскіє " з кацапами. Від Кравчука і до сьогодні. Так, саме до сьогодні, це ж з усього видно. Це я про владу. Але ж ми її обирали. Сумно.
Саме до цього і йдеться.Я так розумію, пропадає сенс мати зареєстровану зброю, бо відповідальність що за незареєстровану та зареєстровану майже однакова, тільки їм треба буде ще довести що та незареєстрована - то моя, тоді як зареєстрована - так то точно моя...як це: якщо я ношу зареєстровану - тюрма... ввечері подзвонили запросили на полювання, або домовився про полювання, кого я маю повідомлювати о 23тій, що я о 5тій годині поїду до сусідньої області, знову тюрма... а якщо я виїхав з дому на кілька діб, ключі від помешкання кому залишати, щоб поліцаї мали доступ на перевірку, не буде в них доступу - в мене буде тюрма...
Але часи такі що і без зброї ніяк...повикидаємо сейфи, зброя буде жити трохи в інших, більш зручних місцях...а мене не буде у списках тих "счастливчиков" - то до мене і нічого ходить...
Та може ж колись закінчиться оце бля...во ?Так в нас не можна вибрати не клан олігархів, ну не можна хоть ти лусни.
Гроші тільки в них, а вибору дуже дорога річ.
Замкнуте коло..............................
Щось нема впевненості...Та може ж колись закінчиться оце бля...во ?
Але ж надія є.Щось нема впевненості...