Заходи Всеукраїнської ради УТМР

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
У Верховній Раді України зареєстрований законопроект № 7372 від 07.12.2017.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=63100
Окрім іншого, законопроектом пропонується позбавити відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських організацій статусу юридичних осіб. Тобто, стосовно УТМР і подібних організацій, районні, міжрайонні, міськрайонні, міські, обласні, регіональні організації УТМР за приписами законопроекту у разі його прийняття, позбавляться статусу юридичних осіб.
Це безумовно внесе багато сум'яття у діяльність та існування Товариства, заставить працівників замість основної роботи бігати по реєстраційним службам, поводити непотрібні конференції, витрачати на все це кошти, та не буду все, до чого це призведе, описувати, хто в курсі - зрозуміє.
Подібне було у ЗУ "Про громадські об'єднання", що набрав чинності 01.01.2013, але потугами тодішнього народного депутата України Сушкевича В.М., нашими діями, було скасовано у 2014 році. Зараз все хочуть почати знову!..
Всеукраїнська рада УТМР звернулася до керівництва Верховної Ради України, народних депутатів України із проханням не приймати вищевказаний законопроект № 7372. У цей час проводяться зустрічі із народними депутатами, керівниками інших всеукраїнських громадських організацій з метою не допустити прийняття зазначеної норми законопроекту.
Відокремленим підрозділам УТМР на місцях надана вказівка звернутися до обраних народних депутатів від місцевих територіальних округів із відповідними зверненнями, а також до керівників ВРУ. Відповідні письмові звернення також надсилають на ім'я пана Парубія А.В. - голови Верховної Ради України - пересічні мисливці-УТМРівці із різних регіонів України (подробиці можна узнати в обласних організаціях УТМР).
До речі, 19 квітня 2018 року у Верховній Радиі УТМР планується проведення брифінгу, де будуть торкатися порушеного питання. Про його результати спробуємо надати окрему інформацію.
 
Зверху