Збір грошей на операцію лапи лисиці.

tyrist 1945

Тигр
Всім добра і здоров'я. Сьогодні у фб наткнувся на відео де лисичка потрапила в капкан і її врятували. Все би нічого, але оголошений збір коштів для операції лапи... І от я нарахував в коментарях плюс мінус 34!!!! Тридцять чотири тисячі гривень!!!! Це в той час коли діткам на операцію не можуть зібрати певну суму, в той час як іде війна, і треба донатити на ЗСУ!!! Куди блять котиться цей світ!!!??? Собак і лисиць рятують, а на людей нема... І я б ще зрозумів цих напівхворих на жалість жіночок, але купа мужиків приймають участь у зборі коштів. Нема слів...лишилась тільки злість. З повагою до всіх мисливців.

old hunter

Снайпер
Всім добра і здоров'я. Сьогодні у фб наткнувся на відео де лисичка потрапила в капкан і її врятували. Все би нічого, але оголошений збір коштів для операції лапи... І от я нарахував в коментарях плюс мінус 34!!!! Тридцять чотири тисячі гривень!!!! Це в той час коли діткам на операцію не можуть зібрати певну суму, в той час як іде війна, і треба донатити на ЗСУ!!! Куди блять котиться цей світ!!!??? Собак і лисиць рятують, а на людей нема... І я б ще зрозумів цих напівхворих на жалість жіночок, але купа мужиків приймають участь у зборі коштів. Нема слів...лишилась тільки злість. З повагою до всіх мисливців.
Так, коїться щось не зрозуміле, як у ві сні.
Кожного дня звернення від хлопців з фронту на різні потреби, а в місті квітів висаджують на сотні тисяч гривень, реклама кабаків та кафе кругом. :(

Dionys

Мисливець
Бо тупорилі. В більшості далеких від лінії фронту міст "мене це не кОсається" і "кОкая разніца" роблять свою темну справу. У1/1обки(

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

Степанович 2

Снайпер
Якась підміна понять чи зміна пріоритетів: абсолютна байдужість до людини і часто показова опіка за "братами меншими".
Не був би проти тієї опіки, як би не було інших нагальніших і кричущих проблем у суспільстві.
Світ котиться в бездну.

Зверху