Зимние термо куртки Wellensteyn Jaguro,Motoro M/L

Статус
Закрита.

Vitaliy86

Зброяр
Лот1. Jaguro L. Состояние отличное, все целое, чистое, материал плотный, утепленный, ветровлагозащитный 90% полиэстер, 10% полиамид. Подкладка: 60% полиэстер, 40% полиамид. Наполнитель: 100% полиэстер. Размер по бирке L. Цвет темно-коричневый.

Замеры: Длина по спине от воротника 83см. длина рукава от плеча 65см. ширина по низу подмышек 63см. ширина плеч 54см.

Джагуро
HDDAirTec, Zobel
Довгий і елегантний чоловічий жакет від групи одягу CityDress від Wellensteyn. Jaguro довжиною 3/4 має чотири зовнішні кишені, три кишені «Наполеон» і дві внутрішні кишені на блискавці, що робить його функціональним інструментом для організації. Він практично безшумний під час носіння та пропонує користувачеві багато можливостей для зберігання різноманітного начиння. Має теплу розрізну підкладку. У нижній частині він залишає мало шансів для прилипання бруду.

Матеріал: HDDAirTec
Міцний, але дуже легкий двошаровий нейлоновий поліестер нового покоління зі спеціальним фоновим кольором і сильно профільованою поверхнею. Залежно від напрямку погляду тканина виглядає світлішою або темнішою, створюючи величне, екстравагантне враження. Покриття оптимально захищає від бруду. Це ідеальний варіант, коли потрібен стильний, міцний матеріал, схожий на бавовну. HDDAirTec приблизно на 10% легший за HeavyTaslan. З нижньої сторони тканини дихаюче покриття, яке забезпечує вітро- та водонепроникність. Шви зварені. Матеріал можна прати в пральній машині при 30 ° C. Не підлягає хімчистці.

характеристики
2-стороння блискавка, накладні кишені, внутрішня кишеня, кишеня «Наполеон», дихаючий, водонепроникний, вітрозахисний, манжети


Цена новой 379 евро.

Цена 2000грн.
 

Вкладення

Vitaliy86

Зброяр
Лот2. Motoro M. Состояние идеальное, все целое, чистое, материал плотный, утепленный, ветровлагозащитный
60% полиамид, 40% полиэстер. Подкладка: 60% полиэстер, 40% полиамид. Наполнитель: 100% полиэстер. Цвет темно-коричневый. Размер по бирке М.

Замеры: Длина по спине от воротника 77см. длина рукава от плеча 62см. ширина по низу подмышек 59см. ширина плеч 52см.

Моторо
RainbowAirTec
Ім’я виникло не звідкись: Motoro — це місткий, міцний байкерський стиль із широкими плечима. Обсяг талії регулюється засувками, а еластична вставка ззаду забезпечує крутий мотоциклетний образ і мужній силует. Прикріплені кишені зі зручними бічними отворами та приємною підкладкою забезпечують захист і комфорт для холодних рук. Товста підкладка та тепла підкладка роблять Motoro чудовим супутником холодної зими. Манжети регулюються на липучках, капюшон знімається і регулюється в двох напрямках.

Матеріал: RainbowAirTec
Високостійкий до стирання нейлон, глянсовий CD-поліестер і матова поліестерова тканина, яка мерехтить залежно від світла. Він водночас спортивний і екстравагантний, і підходить для використання в усіх сферах життя та дозвілля, де надається значення спортивному, величному верхньому одязі. Його можна прати в пральній машині при 30 °C, але не можна здавати в хімчистку.

характеристики
Двостороння застібка-блискавка, накладні кишені, внутрішня кишеня, капюшон, кишеня Napoleon, регульована ширина талії, дихаючий, водонепроникний, вітрозахисний, манжети

цена новой 429 евро.

Цена 2000грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху