Знайдено собаку породи сибірський хаскі

Статус
Закрита.

crime830

Мисливець
Поблизу с. Боромля Сумської області знайдено собаку породи сибірський хаскі. На момент знахідки собака була в досить непоганій формі, дуже агресивна як до людей так і до домашньої птиці.
 

Конфета

Мисливець
а фотку собаки можно?
посмотрите клеймо в ухе или на пузе, вдруг есть.
вообще, хасям не присуща агрессия к людям, возможно там маламут или лайка, или метис.
с фоткой проще давать объявления на профильных форумах.
 

crime830

Мисливець
Дякую за пораду Конфета.
Можливо і маламут(я в породах лайок не дуже добре розбираюсь), собака досить здоровий як для звичайної лайки, має світло-голубі очі, темний окрас шерсті.
Фото собаки та інші детальні подробиці не виставляв на загальний огляд щоб не було спокуси в шахраїв, або осіб які б хотіли отримати таку собаку в подарунок, вказавши район де було знайдено собаку мав сподівання що її власник якомога скоріше знайдеться і направить мені її фото та інші подробиці які б вказали на те що він її власник.
Конфета якщо ви зареєстровані на вищевказаних сайтах, прошу розмістити моє оголошення про знахідку собаки на них.
Собака в даний час перебуває в хорошому стані, на прив'язі, цілодобово виє наче вовк, що на мою думку свідчить про те, що вона мала господаря і сумує за ним.
Мисливець в якого на даний час перебуває даний собака думаю довго тримати його не буде оскільки має ще шість своїх собак.
Якщо він випустить згодом собаку на вулицю, то місцеве населення вчинить над собакою розправу, оскільки це сільська місцевість і майже в усіх мешканців є на утриманні домашня птиця, до якої він проявляє досить поганий інтерес.
 

Конфета

Мисливець
на всех указанных мной сайтах объявление о находке этой собаки уже размещено (еще 21.12.13), так что будем держать кулачки, чтобы ее хозяин скорее нашелся
 

Конфета

Мисливець
вот что мне ответили на хаски-форуме: "А вам не могут выслать в личку фото? Чтобы хотя бы определиться с породой. Мы живем в г. Сумы, могли бы как-нибудь организовать его передержку и поиски новых/старых хозяев."
так что, жду фотку как можно скорее, чтобы потом не сожалеть, что собаку отправили на Радугу...
 

crime830

Мисливець
Фото зроблять сьогодні завтра, і я скину Вам Конфета в "личку"
 

crime830

Мисливець
Собака знаходиться не у мене, утримувач собаки пообіцяв сьогодні зробити її фото.
Додатково повідомляю що знайдена собака - кобель.
 
Статус
Закрита.
Зверху