Капсулирование гильзыТАХО бу

Гусар

Слідопит
Приобрел себе две пачки данного еврокапсюля. Еще не пробовал заряжать. Но посмотрел данный девайсик, и теперь буду иметь ввиду при снаряжении патронов. Спасибо коллегам за информацию.
 

RomanP

Новачок
А я саджу капсуля на лак для ногтів, і ніяких проблем. З обжимкою не заморочуюсь. Капсуль, в основному Шостка, гільзи, які є. У разі посадки на лак треба виждати декілька годин для підсихання лаку і споряджати далі. У цьому разі з жодною гільзою не було проблем з капсульним гніздом. Бувають проблеми з донним пижом гільзи, а саме - донце повертається навколо пластику. Такі гільзи - в утіль. Така проблема з Феттером чорним, деякими Тахо (зокрема Патріот) і, як не странно - Ддюплекс Моноліт.
Щодо гільз танабоїв Тахо. Набої - г...н0, а гільз багато дуже якісних, які можна по декілька разів споряджати. А використання лаку повністю вирішує усі проблеми з капсуляцією та розмірами капсулів.
 

RomanP

Новачок
Обжать донце гильзы не пробовали?
Донце обжимаю завжди. В тому і фішка, що в частині гільз донце поверталось одразу, в частині після декапсуляції, а в частині після обжиму. Читал на російських форумах, що в цих гільзах (Чорний Феттер) проблеми з донним пижем. На мою думку, використовувати такі гільзи небезпечно.
 
Останнє редагування:
Зверху