Класика жанру. Одеська область.

Dionys

Мисливець
Ось так отримували мисливські квитки.
Думаю схема робоча не тільки в межах ситуації описаної нижче.

13.02.2025 11:30

За процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури Одеської обласної прокуратури трьом посадовцям Південного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди.
За даними слідства, двоє з підозрюваних, займаючи керівні посади та використовуючи службове становище, розробили корупційну схему для систематичного одержання неправомірної вигоди від осіб, які прагнули оформити мисливське посвідчення, що надає право на полювання.
Посадовці розробили механізм маніпуляцій у процесі складання іспитів для отримання посвідчення.
Для реалізації плану вони залучили членів екзаменаційної комісії, які відповідали за проведення іспитів та забезпечення бажаного результату.
«Тариф» за успішне проходження випробувань складав від 2000 грн з кожного кандидата. Загалом посадовці отримали понад 100 000 грн неправомірної вигоди. Під час одержання чергового траншу їх затримали.
За клопотанням прокурора їм обрано запобіжні заходи - тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Вирішуються питання щодо відсторонення від займаних посад.

RoSO-maxa

Мисливець
Ніколи такого не було і ось опять ))
Знаючи трохи сітуацію, там один керівник ( старий) усунув три неділі назад призначеного нового завдяки зв'язкам з силовими структурами

Dionys

Мисливець
Сумно це все. Хабарі, силова боротьба за місце і т.д.
В принципі, так завжди було, вирішувались питання з позиції грошей, сили і влади. Тільки якась частина суспільства (скоріш європейського) хоч і в нас такі є, переросла це, але здебільшого так і є дотепер.
Якщо нічого не змінити через років 15-25 рибалка і полювання будуть тільки в закритих як басейни зонах для ультра-мажорів.
Типу "-запускаємо зграю кабанів зліва на право на відстані 15 метрів через 30 секунд, егегей, бах-бабах"

иж 18

Снайпер
Так быстро приняли меры? Стоит ожидать очередное "упрощение" , ну хоть выдают удостоверение без срока давности, но что-то мне кажется будет в будущем как с правами что-то подобное.

Altay1972

Снайпер
Якщо нічого не змінити через років 15-25 рибалка і полювання будуть тільки в закритих як басейни зонах для ультра-мажорів
Я вам більш скажу, згідно постанови президії Всеукраїнської ради УТМР №56-2 від 19.12.2024 р , на 2025 рік громадяни вступаючи до рядів УТМР, або які не платили певний час та вирішили відновитися в рядах УТМР, повинні оплатити вступний внесок в розмірі 1500 грн - мисливці, та 300 грн - рибалки...ЗРАЗУ була придумана комбінація на місцях щоб отримати прибуток, беруть з таких мисливців по 1500 грн як з мисливців, а проводять в касу по 300 грн як рибалок... :D
Ще розповідати як ми, чи нас, чи вони, чи їх...ну да ладно

AtaNeo12

Новачок
Я вам більш скажу, згідно постанови президії Всеукраїнської ради УТМР №56-2 від 19.12.2024 р , на 2025 рік громадяни вступаючи до рядів УТМР, або які не платили певний час та вирішили відновитися в рядах УТМР, повинні оплатити вступний внесок в розмірі 1500 грн - мисливці, та 300 грн - рибалки...ЗРАЗУ була придумана комбінація на місцях щоб отримати прибуток, беруть з таких мисливців по 1500 грн як з мисливців, а проводять в касу по 300 грн як рибалок... :D
Ще розповідати як ми, чи нас, чи вони, чи їх...ну да ладно
6000 грн для тих хто хоче відновитися

AtaNeo12

Новачок
А це звідки такі ціни, чим чи як обгрунтовані?
Я знаю ось таку постанову... Переглянути вкладення 921606
Такі ціни в деяких районих утмр, на форумі вже озвучовали 6000грн, ця сума не для тих хто перший раз вступає в члени утмр, а для тих хто був членом утмр потім наприклад один рік несплачував внески і хоче знову вступити то для них 6000грн

иж 18

Снайпер
Зверху