Поцікавтесь,що виділяє жир при попаданні на гаряче в подальшому його випаровувані.Це дуже негативно в подальшому відобразиться.Якщо вже так хочеться самому зробити копчоності,то тільки не такими металевими ящиками!Або зробити щоб жир не стікав і не капав на тіло яке призведе для його випаровування.Ці пари простими словами гірше за яд.Я навіть шашлик готуючи стараюсь аби менш капало і подалі поверталось в мясо.От з димогенератором так взагалі супер.Пригадую хтось росповідав,правда не памятаю де саме чи то на Львівщині.Ну суть в тім,що там грубки роблять не тільки для тепла а й для коптіння.В комені роблять додаткову шафу.І коптять пару днів.Автору розповіді доводилось скуштувати,так говорив за уши не відтягнеш.І що на сам перед є цілком їстивним так би мовити без гмо.Любе коптіння можна використовувати чи то гаряче чи голодне але ні в якому різі не допускати попаданя жиру на жар.