Patso
Снайпер
Оригінальна в тому плані набагато цікавіша, і то її основна заслуга точність, та й призначалась вона в першу чергу для білохвостих оленів.Судячи з конструкції зупиняла звіра не дуже добре. Має змогу використовувати на полюванні?
Оригінальна в тому плані набагато цікавіша, і то її основна заслуга точність, та й призначалась вона в першу чергу для білохвостих оленів.Судячи з конструкції зупиняла звіра не дуже добре. Має змогу використовувати на полюванні?
Страшний дефіцит увірваА мені тут трішечки пощастило придбати ось таку кулю Контарєва...![]()
Переглянути вкладення 746157 Переглянути вкладення 746158
Переглянути вкладення 746159
Цену в личку пожалуйстаЗявились кулі Удар 20 калібр...
Вага в зборі 23,5г, польотна 22г.
Є в наявності, якщо треба Переглянути вкладення 754419
16 калибр есть?Зявились кулі Удар 20 калібр...
От 16 нажаль нема.. 12 і 2016 калибр есть?
Я споряджав прямо на порох без ніяких додаткових пижів і обтюраторів!Шановне панство, підкажіть, куля «удар-28» в пластику встановлюється прямо на порох? Чи потрібно, як у табличці: обтюратор, корок, потім куля?
Думаю ні. Куля важить всього 26г.Цікавий результат!
От тільки який же там тиск, при таких значеннях швидкості та способу спорядження набою.
Куля завжди піднімає тиск.
А тут ще й швидкий порох та спорядження роздільне.
Але для сучасної рушниці, вважаю, тиск прийнятний.
А от для радянських, боюсь, завеликий.
доброго вечера на 16 тоже тре шо пронйого забули ,,ціну будьласка 20 каЗявились кулі Удар 20 калібр...
Ціна 20го теж 30грндоброго вечера на 16 тоже тре шо пронйого забули ,,ціну будьласка 20 ка
Дякую як звами звязатись а дроб ви робите?Ціна 20го теж 30грн
На 16 можливо з часом зробимо щось. Є у планах.
Дякую як звами звязатись а дроб ви робите?
Ні, дробу зараз не робимо.
Асортимент в темі:
https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/ПК-Рись-сталеві-кулі-Удар-Блондо.114901/
Ні, дробу зараз не робимо.Дякую як звами звязатись а дроб ви робите?