Скоро можна буде придбати. Слідкуйте за сторінкою Black Mark Ammo в FB, вони публікуватимуть в яких магазинах буде в наявності.Це вже супер. І можна буде придбатиЮ варисть? Дякую!!
А яка оптимальна вага на Вашу думку?Занадто важка.
Мабуть, головним чинником для вибору оптимальної ваги кулі є ті рушниці, які використовуються на полюваннях. Сьогодні.А яка оптимальна вага на Вашу думку?
Ми в асортименті маємо стальні кулі вагою 23, 28, 32, 38г.Свинцеві - 24, 28, 33 і 52г))
Ви маєте на увазі, що хвіст, в який куля встромляється може відірватися в польоті?Свинцева частина має одягатися на хвіст, а не встромлятися в нього
Так і є.Якщо куля з обкладинками (неважливо, свинцева чи сталева), тоді обкладинки мають бути підігнані та розкриватися ідеально та миттєво, щоб не тягнути кулю вбік.
А вже відстрілювалась така чи подібна куля десь? бо якась в неї для куль несвойственна форма начеЯк вам ідея? Lego head slug.Куля у формі голови чоловічка Лего.
Кулі французькі Совістер чи як правільно) запускав я доволі успішно 3 шт на 100 метрів в круг десь 20 см. З однодульного гладкоствола ще польєва від мельника як не дивно теж сотку успішно бралаПАРАДОКС ?.
Саме так. Особливо, коли використовується зовнішній чок із портами, що призводить до різкого падіння дульного тиску ще до повного виходу хвоста з чока.Ви маєте на увазі, що хвіст, в який куля встромляється може відірватися в польоті?
На нових партіях моноліта хвостовики вже не заливають, а надягають.Саме так. Особливо, коли використовується зовнішній чок із портами, що призводить до різкого падіння дульного тиску ще до повного виходу хвоста з чока.
Можливо, в мене паранойя та я помиляюся, але я вважаю, що треба унеможливити будь-яку верогідність роз'єднання голови та хвоста кулі під час пострілу та польоту.
На першому фото - Locatelli Cervo майже без деформацій, яку свого часу вдалося знайти після пострілу під час відстрілу. Голова сидить на хвості настільки міцно, що я порвав амортизатор, намагаючись зняти голову, але так і не зміг.
Як на мене, найбільш надійними типами з'єднання є два: використання ковпачкових куль, які додатково обтискають хвіст під час пострілу (друге та третє фото - ще один такий приклад від дуже відомого виробника, куля "Brenneke Star") та використання "інтегрованого" хвоста, якщо можна так висловитись. Інтегрований хвіст - це коли полімерна чатина кулі відливається у прес-формі, до якої заздалегідь вкладено металеву частину. Приклади інтегрованого хвоста: сталева "Monolit" від DDupleks (четверте фото) та свинцева "Strike" від Nobel Sport (п'яте фото).
Використання саморізів та різноманітних замків мені здається менш надійним.
Знову ж таки: це моя власна точка зору, яка може бути хибною.
Доброго вечора. Не погоджусь і ось чому, класична бреннеке з шурупом з низу - перевірена вже 100 річним використанням. ШШ з шурупом з переду, ніколи не бачив щоб відірвався від хвоста. якщо якість пластику та шаг саморіза правильний, то ще спробуй відірви.Використання саморізів та різноманітних замків мені здається менш надійним.
І 38г сталева літає чудово, правда з 76 гільзи.32гр напевно потолок. А якщо немає амортизатора то і того менше