oms
Слідопит
Цікаво... Ще таких не зустрічав. То, мабуть, шось зовсім нове. Свіжі нобої, завезені минулого року, мали кулю із залитими полімерними частинами.На нових партіях моноліта хвостовики вже не заливають, а надягають.
Приблизно рік тому мій друг попросив мене зібрати для нього кульові набої з Вашою кулею "Удар" - йому подарували їх штук 20 чи 30, варіант загальної вагою (з обкладинками) 33,6 г. Під час спорядження помітив, що не всі кулі посажені на однакову глибину. Виправляв це руками, без допомоги преса та зйомника. Виправив, але довелося подовбатися. Кулі дійсно сидять дуже-дуже щільно!Фото з мого архіву. Кабан. Куля Удар -28 (сталева, що вставляється в хвостовик) куля пройшла навиліт разом з хвостовиком - його не відірвало навіть об ребра і шкіру.
Для розуміння - довжина штиря на кулі, що садиться в хвостовик 10-15мм ( залежно від моделі кулі), діаметр - 8,2мм. Куля садиться в хвіст ручним пресом (можна упс). Діаметр отвору в пластику 7,9мм - тобто площа контакти і натяг великий. Руками зняти хвостовик неможливо.
Теж так вважаю.32гр напевно потолок. А якщо немає амортизатора то і того менше