VS1975
Снайпер
А чому саме УТМР ? Є гарні календарі інших мисливських груп.Куплю календар УТМР на 2024 рік. Можливо хоч в цьому році будуть.
А чому саме УТМР ? Є гарні календарі інших мисливських груп.Куплю календар УТМР на 2024 рік. Можливо хоч в цьому році будуть.
Написав у особисті.Наприклад?
Були в продажу)))))А чому саме УТМР ? Є гарні календарі інших мисливських груп.
Так, я запитав, а вже немає.Були в продажу)))))
Так є...але сумненький....(((На пром юа...,є.
Ну який вже є..., і то на замовлення. Два три тижні чекати 300грн., формат А3 на цілий рік.Так є...але сумненький....(((
Кпаще замовити самому в типографії чи копіцентрі...мені декілька років тому на ювілей колеги дарували з нашими фото з полювань. І ціна була більше ніж адекватна))))Ну який вже є..., і то на замовлення. Два три тижні чекати 300грн., на цілий рік.
А для кого випустили?Календар УТМР випущено. У вільному продажу навряд чи буде...
Гарне питання, на яке я не знаю відповіді.А для кого випустили?
В минулому році у фейсбуці в групі Тернопільська обласна організація УТМР я написав пост із запитанням де можна придбати календар...,пост оперативно видалили. Про що далі можна з ними говорити? Сидять внески чекають паразити. Пару копійок на календарях іто неможуть заробити.Гарне питання, на яке я не знаю відповіді.
Задайте питання в районній організації, чи передавали їм календарі?
Ключове "заробити"В минулому році у фейсбуці в групі Тернопільська обласна організація УТМР я написав пост із запитанням де можна придбати календар...,пост оперативно видалили. Про що далі можна з ними говорити? Сидять внески чекають паразити. Пару копійок на календарях іто неможуть заробити.
Ну так вони ж там для ПМ - Поважних (Почесних) Мисливців, не плутати з пм - пересічними мисливцями... сумно...Телефонував до
Чернігівська обласна організація
Голова президії ради – Сачок Олена Миколаївна , культурно послали.
До війни ми з нею також попередньо домовились щодо розробки проектів мисливського упорядкування для підпорядкованих підприємст Чернігівської ОО УТМР. І що???? "Культурно передумали... "Телефонував до
Чернігівська обласна організація
Голова президії ради – Сачок Олена Миколаївна , культурно послали.