Куртка Jack Pyke "Hunter", olive, розмір L

Матфей

Снайпер
Продам куртку Jack Pyke Hunter Jacket
Виробник: Jack Pyke of England (Великобританія)
Матеріал: 100% polyester waterproof & breathable
Колір: оливково-зелений
Зовнішній шар виготовлений з тканини Stealth від Jack Pyke, яка майже безшумна під час носіння. Це брашована трикотажна тканина зі 100% поліестеру з ламінованою дихаючою водонепроникною мембраною Breatha-Tex. Верхня частина підкладки з сітчатого поліестеру (для сприяння пропусканню вологи), а нижня частина тіла та руки з гладкого поліестеру - тафти (для полегшення рухів). Куртка має хорошу посадку без обмежання рухів. За липучками у високому комірі прихований водонепроникний легкий капюшон простого крою зі шнурковою утяжкою. За бажанням його можна розстібнути та зняти, що зробить комір менш об’ємним та облягаючим.
Куртка застібається на всю довжину блискавкою з двома слайдерами (двобіжна блискавка), яка розташована позаду подвійних штормових клапанів на кнопках. Між штормовими клапанами та блискавкою є прихована нагрудна кишеня "наполеон" на блискавці (для документів).
Також на рівні грудей є кишені для рук із підкладкою з тафти, які містять ремені "кишенькової стійки", які застібаються на кнопку нижнього сильфонного клапана кишені, щоб утримувати клапан угорі. Дві нижні сильфонні кишені великого розміру та мають вбудовані тримачі по 5 патронів у індивідуальних еластичних відділеннях, і їх можна тримати всередині кишені або вивернути назовні для зручності доступу. Ззаду на попереку є велика кишеня з водонепроникною підкладкою для здобичі, доступ до якої є через ліву, праву чи верхню блискавку, або, відкривши всі блискавки, можна використовувати панель як клапан для сидіння.
На рукавах є велкро для регулювання манжетів, а також є внутрішні еластичні манжети для запобігання потрапляння дощу в рукав під час прицілювання.
Куртка водонепроникна (5000 мм) і вітронепроникна, повітропроникність становить 1000 г/м2*24 год.
Розмір L
Заміри зовнішні:
- ширина по плечах 56 см.
- ширина по грудях 66 см.
- довжина рукавів 63 см, від коміра 82 см.
- довжина по спині від коміра 78 см.
Б/у в хорошому стані, без дефектів.
Ціна 1480 грн.
Місце знаходження: м.Коломия (Івано-Франківська обл),
тел.о964136о47 (можна писати на вайбер, не завжди є можливість відповідати на дзвінки).
ПБ, mono / НП, Укрпошта
 

Вкладення

Зверху