Куртки для полювання та риболовлі

Статус
Закрита.

Матфей

Снайпер
10. Куртка стьобана поліестерна чорна британської марки Barbour (J. Barbour & Sons Ltd.), застібається на блискавку під поздовжнім клапаном на кнопках, б/у в задовільному стані, бирка відсутня, по замірах розмір М
Продано!
 

Матфей

Снайпер
11. Куртка стьобана поліестерна чорна британської марки Country Estate, застібається на блискавку під поздовжнім клапаном на кнопках, на плечах має вельветові накладки, б/у в хорошому стані, по фасону унісекс, розмір вказано XL (жіночий), підійде на чоловічий М:
- ширина по плечах 48 см,
- ширина між пахвами 60 см,
- довжина рукавів 67 см, від коміра 81 см,
- довжина по спині від коміра 77 см.
Ціна 250 грн.
 

Вкладення

Матфей

Снайпер
8. Куртка британської марки мисливського одягу преміум класу Barbour® (J. Barbour & Sons Ltd.), колір світло-піщаний/light khaki sand, тканина 100% нейлон, підкладка поліестерна з нейлоновими накладками по нижньому краю та всередині багажних кишень. Також має бокові врізні кишені з флісовою підкладкою для зігрівання рук, приховану велику кишеню на блискавці (для документів) та внутрішню допоміжну кишеню на липучці. Застібається на фірмовий замок-блискавку з двома слайдерами (працюють в двох напрямках) під двома захисними планками на кнопках (від продування та промокання). Оснащена поясною еластичною утяжкою з фіксаторами. Модель без капюшона. Б/у в доброму стані. Розмір вказано XXL:
- ширина по плечах універсальна (реглан - плечі займають своє вільне положення, а решта йде на довжину рук),
- ширина між пахвами 75 см,
- ширина в поясі до 70 см,
- довжина рукавів від коміра 75 см (дещо короткуваті, детальні заміри показано на фото),
- довжина по спині від коміра 86 см.
Ціна 350 грн.
300 грн
 

Матфей

Снайпер
12. Куртка британської марки country-одягу преміум класу Barbour (J. Barbour & Sons Ltd), колір темно-синій, тканина 100% бавовна з поліуретановим покриттям (waterproof and breathable), підкладка полікотонова з нейлоновими підкладками рукавів. Має передні врізні кишені для рук, приховану кишеню на блискавці (для документів) та нижні накладні багажні кишені з клапанами на кнопках, також має дві внутрішні великі сітчасті кишені. Застібається на фірмовий замок-блискавку з двома слайдерами під захисною планкою на кнопках. Оснащена нижньою еластичною утяжкою. Комір вельветовий.
Б/в стан задовільний, капюшон втрачено.
Розмір вказано L, по замірах орієнтовно 52-54:
- ширина по плечах універсальна (реглан),
- ширина між пахвами 66 см,
- ширина в поясі до 65 см,
- довжина рукавів від коміра 79 см,
- довжина по спині від коміра 81 см.
Ціна 380 грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху