Супер значит гоняют, в тебе и так понятно что я не в курсе . Лучше подскажите где ?Гончих вообще то , нагоняют ...
Вам сюди :
2000 у.е. готовы заплатить за робочую гончую?Легше купити робочого.
Не знаю чи це правда чи байка, але чув від одного товариша таку історію - десь у 80- 90-тих роках, по моєму на Хмельниччині (точно не пам'ятаю-можу помилятись) був хороший вижлець (рябий) так от його виміняли на автомобіль ВАЗ 2106.2000 у.е. готовы заплатить за робочую гончую?
Пс это не сравнительно не дорого. Можно и за 5000-8000 купить если еще продадут.
Дякую ВамВам сюди :
http://carpathound.com.ua/forum/viewforum.php?f=1
Там є люди які розкажуть і допоможуть, а нагонювати потрібно самому!!!
Можу і 5 заплатити але є одне но , хочу з маленького і мати не тільки мисливця а також сімейного пса . А в планах пару2000 у.е. готовы заплатить за робочую гончую?
Пс это не сравнительно не дорого. Можно и за 5000-8000 купить если еще продадут.
Можу і 5 заплатити але є одне но , хочу з маленького і мати не тільки мисливця а також сімейного пса . А в планах пару
Шось було вроді.Не знаю чи це правда чи байка, але чув від одного товариша таку історію - десь у 80- 90-тих роках, по моєму на Хмельниччині (точно не пам'ятаю-можу помилятись) був хороший вижлець (рябий) так от його виміняли на автомобіль ВАЗ 2106.
П.С.
Віталій запитай у батька він повинен знати чи це байки чи правда.
Вам лучше самому нагонять с помощников более опытным в этом деле. Потому как взять то, что уже воспитано это еще не все. Нужно самому понимать как дериживать собакой. При чем наганивать нужно весною и осенью. Раскрываются собаки после 3-х лет.Можу і 5 заплатити але є одне но , хочу з маленького і мати не тільки мисливця а також сімейного пса . А в планах пару
Я охотився і охочусь з РПГ і РГ, нагонку краще робити самому з собакою находити звіра і допомагати розпутувати сколи натаску проводьте по зайцю в лісі.Доброго дня всім присутнім. Підскажіть хто у Волинській або Рівненській обл., займається натаскою гончака .
Дякую