Обставка з лисом по областях

Volodia Hirniak

Мисливець
Там фермер хозяин положения, вредных хищников перебили 70 штук по класике на приваде и все в порядке...
далек от мысли что он согласовывал в сильраде, райраде, облраде, в держпродспоживслужбе, в лесхозе, минприроды, МВД, СБУ, госпогранслужбе и многих многих других инстанциях...
А навіщо, це його поле його правила)))

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
В тому місті за 100м в корчах нори лисячі .Два тижні назад коли був сніг в тих місцях бачив самку з двома молодими лисами тогорічний виводок бігали по полю
використовуйте без докорів сумління "запріщонні методи", тільки на саму нору не ставте - краще на стежки за кілька десятків метрів від нори, бо не полізе (я так в кіні видів ;) )

VS1975

Снайпер
використовуйте без докорів сумління "запріщонні методи", тільки на саму нору не ставте - краще на стежки за кілька десятків метрів від нори, бо не полізе (я так в кіні видів ;) )
Любитель " запріщонного кіна " ;) :D. Чи таки професіонал ? :p

джейк

Мисливець
NORD 10 не хочу щоб ВИ мені приписували якусь браконьерку я написав так як було.Йшли по полю побачили лисицю пес погнав до неї вона круги нарізала.Вона вже була заражена сказом сліпа і нетікала.Не знаю що там в КІНІ ВИДІВ і щоб ВАС немучело СУМЛІННЯ .Маю зафільмовано на телефоні ту подію трохи здалеку знімав тай відео біля 10 хв.Но постараюся викласти коротеньке відео.З Повагою.

Останнє редагування:
❗Зафіксовано СКАЗ у домашнього пса на Київщині.

Інцидент стався у Таращі. Щоб не допустити захворювання інших тварин чи людей, у населених пунктах громади організують вакцинацію собак та котів.

Посилання на наш канал
https://t.me/+aAaZ8kQkkpo2ZjRi (натискай) (https://t.me/+aAaZ8kQkkpo2ZjRi)

HOWA

Слідопит
Там фермер хозяин положения, вредных хищников перебили 70 штук по класике на приваде и все в порядке...
далек от мысли что он согласовывал в сильраде, райраде, облраде, в держпродспоживслужбе, в лесхозе, минприроды, МВД, СБУ, госпогранслужбе и многих многих других инстанциях...
Караул! А де грета тунберг з борейком ? Терміново їх на захист бідних тваринок, а отих "хвермерів" до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами..., та незаконне полювання з приладами нічного бачення ;)

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Любитель " запріщонного кіна "
кіна, кіна. і в книжках читав, а знімав скільки того всього!!!! трохи тяму маю
щоб ВИ мені приписували якусь браконьерку я написав так як було
боронь Боже, я б зробив так само, тільки б витрощив ще то, поки виводок не зробила.
Вона вже була заражена сказом сліпа і нетікала.Не знаю що там в КІНІ ВИДІВ і щоб ВАС немучело СУМЛІННЯ
мене б не мучило, якби ви капканом забрали і інших, я б тільки плескав в долоні, (да, капкан можна й на норі, тільки маскувати добре - таке цікаве кіно, всьо показувало)
на здорову пляшку від пепсіколи

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
У нас. Винницкая обл., розрешили в двух районах по одному селу, один выход. o_Oo_O Ну сказ, держись, врежем:p:p. С ув.
фсьо... це повна пєрємога над сказом! не забудьте взяти даму з держпродспоживслужби, бо прийдеться перестрілювати потім!

север

ветеран форуму
надійна команда
чомусь у них там завжди не так як у нас...
Ну, по-перше, слава Богу, що у нас і немає такої щільності лисиці. І по-друге, впевнений на 100%, що там на одну лисицю працювало шонайменше з 2-3 робочих гончих псів, а то й більше. А прогоном боліт нечисленними бригадами, звичайно, і 1-2 лисиці це вже удача.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
А прогоном боліт нечисленними бригадами, звичайно, і 1-2 лисиці це вже удача.
тропити їх треба гадів рижих, тропити, бо судячи з результатів останніх організованих відстрілів, тропіння буде ефективніше, навіть по чорнотропу :D :D :D

Так я там нарахував +/- 280! штук
Ви ж нижче там читали що:
До прикладу, в Німеччині, щороку добувається до 400 тис. особин лисиці.
А про нас є відомості, скільки в нас добули :(
так там на ковбасу вони йдуть...

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Класні фото з лисами з Німеччини. Скільки ж там лисиць, яка щільність, раз стільки стріляють? Думаю це ж на фото не з усієї Германії звезли в одне місце :) Як у них там стоїть питання зі сказом? Чи в них європейські лисиці проходять медогляди і не хворіють? Ніколи не попадалось на очі, щоб німці, європейці кричали про гостру проблему сказу. Навпаки, повна заборона полювання, в тому числі і на хижаків - це чув. Особливо в Германії, там величезне лоббі "зелених". Дивлячись на ті фото складається враження, що лисиць там більше ніж у нас в рази. Які також живуть десь, щось їдять, ходять, гуляють, полюють, плодяться, наносять якусь шкоду, тобто вони є і їх видно. Враховуючи щільність населення в Європі, не може такого бути, щоб лисиці не жили рядом з людьми. Не виникає питань, чому в них багато лисиць і нема проблем, а в нас тільки проблеми? Може проблеми м'яко кажучи "штучні"? Це м'яко кажучи.

Зверху