Вячеслав Вікторович
Снайпер
корову пожаліти?))Немає на них зоошизи))).
корову пожаліти?))Немає на них зоошизи))).
А навіщо, це його поле його правила)))Там фермер хозяин положения, вредных хищников перебили 70 штук по класике на приваде и все в порядке...
далек от мысли что он согласовывал в сильраде, райраде, облраде, в держпродспоживслужбе, в лесхозе, минприроды, МВД, СБУ, госпогранслужбе и многих многих других инстанциях...
використовуйте без докорів сумління "запріщонні методи", тільки на саму нору не ставте - краще на стежки за кілька десятків метрів від нори, бо не полізе (я так в кіні видівВ тому місті за 100м в корчах нори лисячі .Два тижні назад коли був сніг в тих місцях бачив самку з двома молодими лисами тогорічний виводок бігали по полю
Любитель " запріщонного кіна "використовуйте без докорів сумління "запріщонні методи", тільки на саму нору не ставте - краще на стежки за кілька десятків метрів від нори, бо не полізе (я так в кіні видів)
Ловлю зараз мишей дома,зеленим не здасте?))Любитель " запріщонного кіна "![]()
. Чи таки професіонал ?
![]()
То СвятеЛовлю зараз мишей дома,зеленим не здасте?))
Ой пане NORD 10використовуйте без докорів сумління "запріщонні методи", тільки на саму нору не ставте - краще на стежки за кілька десятків метрів від нори, бо не полізе (я так в кіні видів)
Караул! А де грета тунберг з борейком ? Терміново їх на захист бідних тваринок, а отих "хвермерів" до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами..., та незаконне полювання з приладами нічного баченняТам фермер хозяин положения, вредных хищников перебили 70 штук по класике на приваде и все в порядке...
далек от мысли что он согласовывал в сильраде, райраде, облраде, в держпродспоживслужбе, в лесхозе, минприроды, МВД, СБУ, госпогранслужбе и многих многих других инстанциях...
кіна, кіна. і в книжках читав, а знімав скільки того всього!!!! трохи тяму маюЛюбитель " запріщонного кіна "
боронь Боже, я б зробив так само, тільки б витрощив ще то, поки виводок не зробила.щоб ВИ мені приписували якусь браконьерку я написав так як було
мене б не мучило, якби ви капканом забрали і інших, я б тільки плескав в долоні, (да, капкан можна й на норі, тільки маскувати добре - таке цікаве кіно, всьо показувало)Вона вже була заражена сказом сліпа і нетікала.Не знаю що там в КІНІ ВИДІВ і щоб ВАС немучело СУМЛІННЯ
на здорову пляшку від пепсіколиТерміново їх
фсьо... це повна пєрємога над сказом! не забудьте взяти даму з держпродспоживслужби, бо прийдеться перестрілювати потім!У нас. Винницкая обл., розрешили в двух районах по одному селу, один выход.Ну сказ, держись, врежем
. С ув.
Ну, по-перше, слава Богу, що у нас і немає такої щільності лисиці. І по-друге, впевнений на 100%, що там на одну лисицю працювало шонайменше з 2-3 робочих гончих псів, а то й більше. А прогоном боліт нечисленними бригадами, звичайно, і 1-2 лисиці це вже удача.чомусь у них там завжди не так як у нас...
тропити їх треба гадів рижих, тропити, бо судячи з результатів останніх організованих відстрілів, тропіння буде ефективніше, навіть по чорнотропуА прогоном боліт нечисленними бригадами, звичайно, і 1-2 лисиці це вже удача.
10 шубТак я там нарахував +/- 280! штук
так там на ковбасу вони йдуть...Так я там нарахував +/- 280! штук
Ви ж нижче там читали що:
До прикладу, в Німеччині, щороку добувається до 400 тис. особин лисиці.
А про нас є відомості, скільки в нас добули![]()