Охота на фазана.

Volodia Hirniak

Мисливець
В нас фазани з усіх сторін села є, а лису тільки за 1 місяць скаргів певно з 10 покрав курей,качок, Батько одного молодого мотикою доганяв,але той утік молодий був
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
В м. Дніпро вже з'являються)))
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
В м. Дніпро вже з'являються)))
не дивуйся. є Лондонська окрема популяція рудої лисиці. лис - еврібіонт, він пристосовується до будь-чого, аби була їжа, а якщо вона дармова у вигляді смітярок чи неналежно зроблених скотомогильників - вважай то його рай та стихія.
читаючи старі книжки про самоловний промисел капкани треба було виварювати від мастила, одежу не заносити в жилий дім, маскувати капкан, сліди замітати, а зараз всі людські запахи не те, що відгонять лиса, а приваджують його, бо то можливість нажертись як вовку у всім відомому мультику.
 

okhorly

Слідопит
Людей нет в Херсоне. Фазаны выводятся в парке и живут там. Центр города.
 

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Потепління глобальне.
Ні. В Луганську і Донецьку області "глобальне потепління" прийшло ще в 2014 році. Тепер в зв'язку з війною у фазана пропав "природний ворог" і на решті території України. І це не тільки на Закарпатті і не тільки з фазаном. Але скоро ситуація покращиться, бо війна вже не цікава і на часі боротьба з хижаками. Думаю наслідки боротьби відчують на собі і фазани, і зайці, і кабани з косулями.
 
Останнє редагування:
Зверху