ПРОДАМ Італійську рушницю Sabatti Airone 12/70

Статус
Закрита.

Alex-jr

Мисливець
Всім добрий вечір, понижаю ціну в останнє 26000,00 грн, якщо є людина якій цікава така рушницю прошу писати у личку. Я поважаю усіх форумчан та їх думку, але прошу писати чи дзвонити тільки тих людей, що мають дійсно бажання придбати її. Дякую за Ваше розуміння.
 

Hunter81

Новачок
Добрий день, підкажіть будь ласка, якою пулею ви із нього стріляєте? Дякую.
 

Alex-jr

Мисливець
Добрий, стріляю кулею моноліт. Мені її порадили наші місцеві мисливці. Спробуйте раджу і Вам.
 

Alex-jr

Мисливець
Фото нажаль немає. Ви можете приїхати із своїми набоями і спробувати власноруч, у мірі розумного відповідно :). Ящко маєте бажання чекаю Вас у любий зручний день окрім вихідних та понеділка при умові, якщо є "зелений парірчик", але хоча б за один день попередьте щоб я був на місці.
 

Hunter81

Новачок
Доброго дня, зацікавився виробником Вашої рушниці так, як деякі пишуть, що це "турок" інші, що це дійсно італієць і ось, що "накопав" і захотів поділитись із Вами та іншими форумчанами даби відвести усі сумніви, що до виробника:

Історія зброї в італійській області Вал Тромп триває стільки ж, скільки історія її жителів. Вони виробляли зброю століттями, з невичерпною енергією, майстерністю, творчістю та істинною геніальністю. Ранні італійські рукописи свідчать про те, що за ці століття у Вал Тромп виготовлялися кинджали, мечі, мушкетони, пістолети та інша вогнепальна зброя. Винаходи мешканців Вал Тромп - приклади великих нововведень і високотехнологічного виробництва зброї.
Сім'я Сабатті століттями відігравала важливу роль в збройовій промисловості. Багато членів сім'ї досягали великої майстерності в цій галузі. Наприклад, Людовік Сабатті, що жив в 1674-1745 рр. і працював в Гардоне Вал Тромп, був чудовим конструктором крем'яних пістолетів і знаменитим виробником стволів. Інший член сім'ї, Джузеппе Сабатті, який працював в Гардоне в 1760-1815 рр, був відомий як виробник виняткових мушкетонів. Інший Джузеппе Сабатті вважався одним з кращих зброярів у світі в першій половині XIX століття і його стволи з Дамаської сталі були відомі далеко за межами Італії. Сімейство Саббатті присвятило себе, в ті часи, вдосконаленню конструкції крем'яних замків.
Коли в 1984 році уряд Брецци попросив майстрів Вал Тромп віддати на захист держави не свої життя, а свою працю, чотири з десяти виробників замків були з родини Сабатті. У той же час Доменіко Сабатті був фахівцем з виготовлення стволів, а Джованні Сабатті був шанованим виробником рушниць в 1840-1860 рр. Різні гілки сімейства Сабатті продовжують свою діяльність і до нині, або як незалежні зброярі, або в поєднанні з іншими.
Зразу ж після Другої Світової війни Антоніо Сабатті разом з Джузеппе Таньфоліо почали випускати деталі дробовиків. Упор вони робили на випуск ударних механізмів. У 1965 р вони почали випускати напівавтоматичні пістолети, які випускаються під марками SATA (Sabatti І TAngfolio) і до нині. Сини Антоніо Сабатті заснували нову справу в 1960 р, виробляючи гладкоствольні і нарізні рушниці. З того часу Сабатті виробляють рушниці для спортивної стрільби з тим же успіхом, що й їхні предки. Вони постійно шукають засоби поліпшення якості продукції, щоб задовольнити вимогам мисливців і спортсменів по всьому світу. Великі деталі рушниць випускає Metrocast Italiana. Це спеціальний сталеварний завод, дочірнє підприємство Сабатті. До 1990 року компанія діяла під назвою FIAS (Fabrica Italiana Армі Sabatti). Ранні моделі тієї епохи - Airone, Condor, Jaguar, Монреаль, Олімпо, Саба, і Сиріо. Деякі з них все ще у виробництві. Компанія Sabatti завдяки своєму багатому досвіду є надійним постачальником для своїх дистрибюторів, та має індивідуальний підхід для кожного з них.
Джерело: http://www.sabatti.com.ua/index.php/blog/contacty/13
Пісця всього вище наведеного можу із певнєністю погодитись із власником, що до походження... Гарний екзепляр. Вдалого Вам продажу ;)

P.S. Надіюсь, що комусь моя "писанина" принесе користь.
 
Останнє редагування:

Alex-jr

Мисливець
"Hunter81" Дякую за Ваш пост, багато цінної інформації, надіюсь, що у багатьох охочих придбати рушницю запитань поменшає стосовно виробника. Дякую ще раз. :) :) :)
 

Alex-jr

Мисливець
"AlexBozhko" Дякую Вам за відповіді.
 
Останнє редагування:

Буга

Снайпер
http://www.iltiro.com/mercatino/mer..._vendita&c1=1&c2=2&pag=540&t=vendo&ida=115690
Ну вот Беретта рядовая на вторичке Италии - 70 евро, теперь простая калькуляция 160 евро на дорогу в оба конца, пусть 50 евро виза, и на разрешения все 120 евро где-то, ну и пусть 200 евро на перкусить в дороге и переночевать в обычной недорогой гостиннице - итого 600 евро.Это простой обычный пример, кому интересно.И маленький нюанс, Беретта и Сабатти разницу чувствуете?!Вот что имел ввиду форумчанин Смак:)Ни в коем случае, не хотел обидеть или упрекнуть, просто кому интересно или кто может не интересовался раньше...Может и Вы, уважаемый продавец, возьмете на заметку и прикупите о чем Вы там мечтаете!
Пане Fonex . І навіщо ці нісенітниці писати в темі продажу . Я б промовчав , якщо Ваша писанина була би правдою але не втримався . Є інші теми де можна почесати язика ! дайте чоловікові нормально продати рушницю !
 

Alex-jr

Мисливець
Усім доброго вечора. До мене зателефонував хлопець та просив зробити наступні фото:

IMG_5609.JPG
IMG_5608.JPG
IMG_5607.JPG
IMG_5606.JPG

Тому я вирішив викласти їх сюди, може вони когось теж цікавелять? :)
 

Pazl

Новачок
Добрый день подскажи пожалуйста как можно купить твоё ружьё если я в Одессе как быть с документами что бы не ехать к тебе
 
Статус
Закрита.
Зверху