Перекурчик

Статус
Закрита.

kef

Зброяр
здоров! Грищенка забанили та виперли з форуму за те, що був модером на кацапському форумі, та за його там вислів, що крим кацапський. крим і нині кацапський, грищенко і нині в Україні, а що він там на справді думає та чого очікує - то його справа, а світла чи темна - нам не відомо. і таких сотні тисяч. і всі вони проміж нас. дивитись за такими треба, та в разі чого бити першими не чекаючи на їх перевиховання і свідомість.
можу картечі вислати - ти до хуйла ближче.
часи ура-патріотизму пройшли.
FB_IMG_16436980308933719.jpg
 

tyrist 1945

Тигр
Дорогі читачі. Незалежно від того хто ви - шанувальник ЗЕ, порохобот, прибічник Тимошенко або Гройсмана. Просто якщо ви любите Україну і у вас болить від того що відбувається. Якщо не болить - далі можете не читати.
Хочу сказати вам таке. Не рвіть собі серце. Ми не знаємо що буде завтра. Може новий мирний день. А може...
А може завтра ми стоятимемо в одному строю. І буде до лампочки хто за кого голосував і хто кого підтримував. Спільний ворог об'єднує найкраще. Зрештою всі ми - українці, а політичні вподобання то вторинне.
Проте. Все це буде завтра. А зараз, якщо вам гірко, боляче, страшно нарешті, зробіть таке. Виключіть новини. Подивіться якийсь веселий фільм. Обніміть дітей. Зателефонуйте рідним, хорошим друзям. Почуйте їхній голос. І лягайте спати. Бо треба спати.
Не вірите? Поговоріть з ветеранами. Вони підтвердять. Спати треба завжди коли є нагода і бажання. Ніколи не знаєш коли вдасться виспатися наступного разу. То не треба марнувати нагоду.
Розумієте, чому бути - того не оминути. А чому не стати - не треба чекати. Не буде проблеми - значить не треба було й перейматися. А буде проблема - будемо її вирішувати. А для цього треба сил. І здорових нервів
 
Статус
Закрита.
Зверху