Перекурчик

Статус
Закрита.
signal-2022-03-21-15-07-03-948.jpg

Донька креативно оформила моє фото.
З цієї серії.
IMG_20220321_134926.jpg

Всіх вітаю!
Я з вами, шановні!
Але все ще трохи зайнятий!

Охотник77

Снайпер
Ок повторюсь! Люди не ведіться і некупляйте по безпідставно накрученим цінам рушниці та набої. Ці рушниці зараз вам нічим недопоможуть а в окупації можуть виникнути навіть проблеми ( викідали і рушниці і сейфи а в кого находили зброю, людей забірали принаймі в нашому районі) буде перемога дійде черга до полювань тоді і закупимось потрібною зброєю і патронами а не хапать що підвернулось) без оціх накруток!

Останнє редагування:

huntumy

Зброяр
Ок повторюсь! Люди не ведіться і некупляйте по безпідставно накрученим цінам рушниці та набої. Ці рушниці зараз вам нічим недопоможуть а в окупації можуть виникнути навіть проблеми ( викідали і рушниці і сейфи а в кого находили зброю, людей забірали принаймі в нашому районі) буде перемога дійде черга до полювань тоді і закупимось потрібною зброєю і патронами а не хапать що підвернулось) без оціх накруток!
Кому війна а кому мати рідна. Гроші людей змінюють. Два тижні тому хлопці брали тепловізори на блокпости. Одна місцева чума продавала теплік на 400у.о . дорожче чим він коштує. Домовились зустрітись. Забрали теплік, набили морду і дали ті 400 у.о.
Так знаєш що він відповів? Всі хочуть заробити! От і заробило по морді.
Таких повно зараз.
Тут один Ігор з Вінниці набої продавав в двічі дорожче за собівартості. Його тут кишнули воно побігло торгувати по різним місцям.

Степанович 2

Снайпер
Критична ситуація самий кращий маркер визначення особистості, вона все оголює і показує "хто є хто".

kef

Зброяр
Є серед нас форумчани які безкоштовно або за символічну ціну передали на потреби місцевої тер.оборони свої рушниці. І є такі випадки відмови від отримання зброї. Не всі готові до боротьби. Є і випадки коли продається мисливська зброя з метою придбання зособів індивідуального захисту у вигляді 'броні' 4 - 5 класу захисту.шоломи і.т.д.для власного користування чи передачи тим кому це вкрай необхідно. А про торгівлю на /крові/ дамо оцінку після перемоги кожному.!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
На нашу землю пришла беда,война которая уносит жизни лучших.
Рушатся наши города, гибнут мирные жители,старики и дети.
Эта война показала что мы большой ,единый и сильный ,в том числе и духом НАРОД.Люди как один встали на защиту Украины, без оглядки,без сомнения и без страха.Люди делают все что от них зависит для нашей победы.И если в этой ситуации есть выродки которые хотят заработать на этой войне,то их единицы и говорить о них МНОГО ЧЕСТИ.
Говорить и рассказывать нужно о тех кто этого действительно заслуживает,а их сейчас очень много.
Слава Украине!

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Є серед нас форумчани які безкоштовно або за символічну ціну передали на потреби місцевої тер.оборони свої рушниці. І є такі випадки відмови від отримання зброї. Не всі готові до боротьби. Є і випадки коли продається мисливська зброя з метою придбання зособів індивідуального захисту у вигляді 'броні' 4 - 5 класу захисту.шоломи і.т.д.для власного користування чи передачи тим кому це вкрай необхідно. А про торгівлю на /крові/ дамо оцінку після перемоги кожному.!
Согласен с тобой Степан на все сто...

Колись давно одна дівчина єврейської національності розповіла мені анекдот про жидів. Анекдот був смішним, але я себе відчув незручно і спитав у неї, як вона може розказувати такі анекдоти. На це питання вона відповіла: "Я ЄВРЕЙКА, а анекдот тобі розповіла про жидів". Ось тоді я зрозумів різницю. Так і у нас: є УКРАЇНЦІ, а є хохли. Слава Богу, що хохлів не так багато. А от РОСІЯН дуже мало, там більшість то кацапи. А по питанню придбання зброї моя думка така: "Хлопці не спішіть купувати (якщо не пече), після війни буде тої зброї...."

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Это так и происходит...
Но есть разница,между поднятием цены в несколько раз,с целью воспользоваться ситуацией в стране,а есть небольшая корректировка цены относительно курса.

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Доброго ранку Хлопці!
Як в кого?

VS1975

Снайпер
Доброго ! Учора зробили світло ( не було з 27 лютого ). Тепер є і світло і вода. ЦИВІЛІЗАЦІЯ :D :p. Телефони заряджаємо вже від 220, а не від генераторів та прикурювачів.
А так - весна .... йде дощ, качки прилетіли, кричать на ставку що дурні. Голуба багато прилетіло. Є надія. Головне щоб залізо більше не летіло кацапське. Віримо у перемогу. Слава Україні !

Статус
Закрита.
Зверху