Питання по ЗАКОНОДАВСТВУ

7rg8L

Мисливець
Все як завжди, окрім медичної коміссії ( береться довідка про проходження в/с) та довідки про відсутність судимості.

HOWA

Слідопит
Все як завжди, окрім медичної коміссії ( береться довідка про проходження в/с) та довідки про відсутність судимості.
Ніякої довідки про відсутність/наявність судимості непотрібно. Це робота працівників дозв. системи! Спецперевірка по базі.

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Це робота працівників дозв. системи!
так, але є прикол - дозвільник за вас не може замовити цю довідку, бо там авторизація через Дію чи Приват24, а це Ваші обобисті дані.
а людині, яка вже має зброю така довідка непотрібна. якщо дозвіл на носіння та зберігання дійсний - то сплата 83 чи 86 грн та заява на отримання дозволу на придбання. але кожна область робить по-своєму, тому краще зателефонувати дозвільнику, або щоб хтось з товаришів підійшов та спитав, чи порадився. думаю питання вирішиться швидко.

HOWA

Слідопит
"Армор", не Дія чи Приват. Далі, на жаль, ще є випадки коли діє апетит інспектора.

VS1975

Снайпер
Зараз саме роблю " зеленку ". Так от : маю зброю вже 26 років, дозвіл на зберігання та носіння дійсний до серпня наступного року. Звернувся у дозвільну і затребували рапорт дільничого та довідку про відсутність судимості.

КУБА

Мисливець
Друзі в мене питання про дозвіл на купівлю Спортивного пістолету 9мм
Умови видачі дозволу?
Зберігання?
Носіння?
Знаю одне що потрібно бути членом стрілецького клубу .
Зараз закон змінився не можу зрозуміти правила зберігання , колись можна було зберігати тільки в спортивних клубах.Дякую!

VS1975

Снайпер
Друзі в мене питання про дозвіл на купівлю Спортивного пістолету 9мм
Умови видачі дозволу?
Зберігання?
Носіння?
Знаю одне що потрібно бути членом стрілецького клубу .
Зараз закон змінився не можу зрозуміти правила зберігання , колись можна було зберігати тільки в спортивних клубах.Дякую!
Дізнайтесь у дозвільній. Тільки скажу, що змін у кращу сторону не буде. Зберігання буде тільки у спортивному клубі і ніякого носіння за його межами.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Дізнайтесь у дозвільній. Тільки скажу, що змін у кращу сторону не буде. Зберігання буде тільки у спортивному клубі і ніякого носіння за його межами.
Ок. А якщо змагання НЕ на території клубу, а в іншому місці, місті і тд? Якось ДОнести, ДОвезти зброю, пістолет треба? Необхідно мати бумажку/документ/дозвіл? Ок. А якщо є можливість мати такий документ, то є той, хто пише цей документ і тд. Таке може бути?

VS1975

Снайпер
Ок. А якщо змагання НЕ на території клубу, а в іншому місці, місті і тд? Якось ДОнести, ДОвезти зброю, пістолет треба? Необхідно мати бумажку/документ/дозвіл? Ок. А якщо є можливість мати такий документ, то є той, хто пише цей документ і тд. Таке може бути?
Все може бути. Тільки мєнти нічого Вам не напишуть. Ніякої бумажки. Їм не потрібен озброєний громадянин. Відповідь одна : хочеш постріляти - на фронт. Банально тупо, але надійно. Більшого від них чекати не доводиться

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Таке питання. В 622 наказі наче чітко прописано, але хочу уточнити і чи може хто має можливість задати питання безпосередньо дозвільнику.
Такі ввідні дані. Чоловік на фронті. Там купив нарізну мілкашку, все офіційно. Мав можливість, купив, то його справа. Зараз в тих місцях гаряче дуже. Хоче передати сюди вглив України товаришу. У товариша є зброя, є дозволи на гладке і є на нарізне. Як зробити цю процедуру швидко і без лишньої проволоки. Передати зброю на зберігання. В наказі 622 наче треба заяву. Як швидко і правильно поступити? Дякую заздалегідь!

VADAS1891

Новачок
Добрий день ! Таке запитання шановні форумчани на чиє ім'я писати заяву (голови товариства, чи голови ПМО?) , пункт 4.3. Прийом до членів УТМР здійснюється на підставі особистої заяви особи, яка бажає вступити до Товариства. Заява розглядається на загальних зборах первинної організації (клубу) УТМР або президією ради обласної, міської, регіональної, районної, міжрайонної та міськрайонної організації у відповідності до Статуту УТМР. Дякую !

КУБА

Мисливець
Добрий день ! Таке запитання шановні форумчани на чиє ім'я писати заяву (голови товариства, чи голови ПМО?) , пункт 4.3. Прийом до членів УТМР здійснюється на підставі особистої заяви особи, яка бажає вступити до Товариства. Заява розглядається на загальних зборах первинної організації (клубу) УТМР або президією ради обласної, міської, регіональної, районної, міжрайонної та міськрайонної організації у відповідності до Статуту УТМР. Дякую !
Чого ви тим переймаєтесь їдьте в місцевий УТМР там вам все скажуть!

Степанович 2

Снайпер
Колись було, що рекомендує ПМО, кращі, досвідченіші члени колективу дають три рекомендації. Приймають на своїх зборах і рекомендують рай УТМР затвердити новачків.

Зверху