Ніякої довідки про відсутність/наявність судимості непотрібно. Це робота працівників дозв. системи! Спецперевірка по базі.Все як завжди, окрім медичної коміссії ( береться довідка про проходження в/с) та довідки про відсутність судимості.
так, але є прикол - дозвільник за вас не може замовити цю довідку, бо там авторизація через Дію чи Приват24, а це Ваші обобисті дані.Це робота працівників дозв. системи!
Дізнайтесь у дозвільній. Тільки скажу, що змін у кращу сторону не буде. Зберігання буде тільки у спортивному клубі і ніякого носіння за його межами.Друзі в мене питання про дозвіл на купівлю Спортивного пістолету 9мм
Умови видачі дозволу?
Зберігання?
Носіння?
Знаю одне що потрібно бути членом стрілецького клубу .
Зараз закон змінився не можу зрозуміти правила зберігання , колись можна було зберігати тільки в спортивних клубах.Дякую!
Ок. А якщо змагання НЕ на території клубу, а в іншому місці, місті і тд? Якось ДОнести, ДОвезти зброю, пістолет треба? Необхідно мати бумажку/документ/дозвіл? Ок. А якщо є можливість мати такий документ, то є той, хто пише цей документ і тд. Таке може бути?Дізнайтесь у дозвільній. Тільки скажу, що змін у кращу сторону не буде. Зберігання буде тільки у спортивному клубі і ніякого носіння за його межами.
Все може бути. Тільки мєнти нічого Вам не напишуть. Ніякої бумажки. Їм не потрібен озброєний громадянин. Відповідь одна : хочеш постріляти - на фронт. Банально тупо, але надійно. Більшого від них чекати не доводитьсяОк. А якщо змагання НЕ на території клубу, а в іншому місці, місті і тд? Якось ДОнести, ДОвезти зброю, пістолет треба? Необхідно мати бумажку/документ/дозвіл? Ок. А якщо є можливість мати такий документ, то є той, хто пише цей документ і тд. Таке може бути?
Чого ви тим переймаєтесь їдьте в місцевий УТМР там вам все скажуть!Добрий день ! Таке запитання шановні форумчани на чиє ім'я писати заяву (голови товариства, чи голови ПМО?) , пункт 4.3. Прийом до членів УТМР здійснюється на підставі особистої заяви особи, яка бажає вступити до Товариства. Заява розглядається на загальних зборах первинної організації (клубу) УТМР або президією ради обласної, міської, регіональної, районної, міжрайонної та міськрайонної організації у відповідності до Статуту УТМР. Дякую !