Покупка помпы за бугром

Статус
Закрита.

BigCat

Снайпер
Доброго времени суток, уважаемые форумчане!
Назрел вопрос - покупки помповика (того же Моса, Маверика или Рема) за границей. Т.к. их сейчас ни где не найдешь, а если и найдешь, то цену запредельную просят... А в той же Польше, Прибалтике, наконец в Германии можно купить за 300 тугриков отличное ружьишко! Может кто поможет с советом или возможностью привезти помпу?
С уважением
 

Юра 28

Мисливець
Привіт.Перед покупкою першої зброї також мав намір пригнати зза кордону ствол,но почувши процедуру розмитнення(довідок мама не горюй) і суму зразу бажання відпало.Так звичайно за кордоном вони дуже дешеві але краще купіть у нас і будете мати чистий спокій .Тай з теперішньою ситуацією в країні думаю навряд,чи получиться.
Якщо память не зраджує цим займається комітет громадської безпеки і усе іде через Київ
 

BigCat

Снайпер
Дякую за вiдповiдь! Я поки мисливець-початкiвець, в мене все ще попереду. Дуже тягне на природу, просто пройтися з рушницею...
 

BigCat

Снайпер
Дякую за вiдповiдь! Я поки мисливець-початкiвець, в мене все ще попереду. Дуже тягне на природу, просто пройтися з рушницею...
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Майте на увазі, що для того щоб просто пройтися на природі з рушницею потрібно не тільки дозвіл на зброю але і посвідчення мисливця ( єке щоб отримати треба здати екзамен - це як мінімум ) і відповідні доки (відстрільна або ліцензія) без яких ви будете вважатись порушником .
Успіхів у починанні.
 
BigCat;186910 сказав(ла):
Дуже тягне на природу, просто пройтися з рушницею...
теж мав такі наміри, здав іспит мисливця з другого разу, із ситуацією в країні не склалося погулять на природі, мисливський сезон закінчився плюс ситуація в країні.

успіхів Вам!
 

BigCat

Снайпер
Дякую усiм! Я це все знаю... все по черзi. Але, тому й шукаю помпу комбо... Щоб i для захисту, та й для полювання. А потiм хочу придбати "двухстволочку".
 

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Та сама проблема, думав купити Сайгу 20С 5.000грн, в Росії, але обдзвонив всіх і все, всюди дали відказ, інтернет магазин дав відказ, дозвільна відказ, таможня відказ. Хоча є закон на перевозку через границю, велика волокіта, але воно того стоїть, наш дозвілник незнає які доки на перевоз треба.
 
Статус
Закрита.
Зверху