Помогите определить и оценить

makc88

Новачок
Що ви можете сказати про Сайгу-20,всі її плюси та мінуси.Завчасно вдячний.
 

Leyt

Новачок
На моё мнение, так для охоты это "не то падьто", что калибр не очень, да плюс прицельные приспособления для охоты не годятся. Если тянет на "Автомат" так лучше пятизарядку взять, тот же МР-153
 

Сыч.

Слідопит
Абсолютно согласен и поддерживаю. Маленький совет добавлю: пятизарядку лучше брать инерционную. А Сайга-20 это скорее для самообороны аппарат.
 

Ворошилов

Мисливець
сайгу краще менати знаю одного любітіля продав і перехристився це не зброя а кунструктор для взрослих внеї то магазін відпаде то шеяка біда появиця і пяти зарядка БЕКАС від неї то далеко невтікл
 

Nikolas

Мисливець
точно так же треба минати МР 153, це ще гірше конструктора, різкості ніякої, неперезаряд, а зроблено так грубо, що при зарядці патронів підствольний магазин, нерідко защимляє палець, так, що можна відірвати. Однозначно, краще інерціонка. Бенеллі, Франчі (дешевша) і в крайньому разі Стойджер, але ніяк не російські напівавтомати, а то будете мати проблему, кому б його продати.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму

Бакинец

Мисливець
Какова может быть реальная стоимость. 16кал. патронник 65мм. стволы цельностянутые длинна 725мм. За патронником незначительная сыпь. Остальное на фото.
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Приблизительно 850-900$!!
 
Зверху