Доречі тут пише за односоставний порох, а на сьогодні він точно не односоставний.
чому маразм?Доречі тут пише за односоставний порох, а на сьогодні він точно не односоставний.
І тут рекомедація 688 капс на 40г-маразм
на 1.9 було б набагато комфортнішеІ як дізнатися які партії А0 зараз є в продажі та які були куплені давно ну і яка рекомендація на яку партію.
Біліберда-болото.
Особисто я відстрілював у себе на каналі Локателлі 40г з наважкою 1.77, віддача була не комфортна, і порох який є у мене зараз в наявності, я точно не сипав би 1.85, а тим паче 1,9 на 40г-здоров'я важніше чим такі експеременти.
Також була відстріляна Локателлі 32г з наважкою 1,68г-постріл дуже комфортний, купність теж чудова, перезаряд-без проблем.
Спорядив кулю Гуаланді 32г на 1,75г, спробую відстріляти через хрон, а там буде видно.
В сенсі перевищив? Так по рекомендації 1.77*40. Де перевищення? До того ж набій під закрутку, а не під зірку.Не хочу сперечатись тут в темі але скажу некомфортна віддача 1.77 на 40 гр. виникла із затого що ви перевищили масу заряду на визначену масу пороха. Як висновок створився високий тиск під час пострілу.
А ви поверніться на одну сторінку назад, там де є рекомендації в таблицях, там скрізь середні капсюляя вказані і тілки в одному випадку СХ2000 вказаний, і то на навжці всього 1,8.чому маразм?
Так, є, а на якій партії? З якою рекомендованою наважкою від виробника? Який порох, однорідний чи комбінований? У нього є відстріл і ШШ-40г на 1.9, але там не сказано який він. Саня говорив що змінилися наважки пороху у Нобеля так як змінилася партії, але який у нього-він не говорив, ось в чому проблема. І памятаю як він сам лазив по сайту виробника та намагався знайти інформацію. А то виходить що А0-це не звичайний порох, а якась панацея, що можна на одній і тій же наважці 1,9г запускати кулі від 32 до 40 г.На каналі как научиться стрелять Кульбицького є відстріл кулі контарева 32,6 гр. На пороху А0 з надважкою 1.9 гр.
а що в таблицях? с7 серія до 36 гр. вся на 688А ви поверніться на одну сторінку назад, там де є рекомендації в таблицях, там скрізь середні капсюляя вказані і тілки в одному випадку СХ2000 вказаний, і то на навжці всього 1,8.
У всіх таблицях-рекомендації різні, тому маразм
нічого смертельного на А0 з 688 на кулі не станеться, навпакиТак, є, а на якій партії? З якою рекомендованою наважкою від виробника? Який порох, однорідний чи комбінований? У нього є відстріл і ШШ-40г на 1.9, але там не сказано який він. Саня говорив що змінилися наважки пороху у Нобеля так як змінилася партії, але який у нього-він не говорив, ось в чому проблема. І памятаю як він сам лазив по сайту виробника та намагався знайти інформацію. А то виходить що А0-це не звичайний порох, а якась панацея, що можна на одній і тій же наважці 1,9г запускати кулі від 32 до 40 г.
У мене є три банки від А0, на одній написано 1,85*40, на іншій 1,9*40, а на треті 1,77*40. Якій вірити?))) І така проблема лише з А0,так як з 206, Д20, С7-скрізь одинакові дані.
Тому я і звернувся на форум за допомогою в пошуках інформації.
У тому що різні рекомендації у виробника, що він перечить своїм же рекомендаціям, тому маразм.а що в таблицях? с7 серія до 36 гр. вся на 688
у максама від 24 до 40 гр. теж потужний капсюль. в чому маразм?
З чого Ви взяли?Доречі тут пише за односоставний порох, а на сьогодні він точно не односоставний.
одноосновний, це трохи інше, чим "односоставний"Доречі тут пише за односоставний порох, а на сьогодні він точно не односоставний.
І тут рекомедація 688 капс на 40г-маразм
Я радий що ви обрали на попередні сторінці саме цю картинку пороху, а тепер подивіться на ту що вище і на ту що нижче, а потім порівняйте з тею що посередині-там різні фото порохуЗ чого Ви взяли?