"Срокі" на язикє.Які терміни?
п. 1: "...прийняти рішення президій про проведення полювання...за єдиними цінами..."Заразд: які "срокі"? Що не вказано?
К сожалению (или счастью), я в Полтаву на заседание не ездил, к принятию постановления отношения не имел и руку и глаз не приложил.п. 1: "...прийняти рішення президій про проведення полювання...за єдиними цінами..."
Ще раз повторюю: В які терміни прийняти це рішення?
І ще, хто відповідальний за виконання?
Ці рішення, як каже досвід можуть приймати до другого пришестя.
А как же дичеразведение, охраной природы, биотехнией , пр. и т.п. занимались во времена СССР?Пи.си. Хтось займається дичерозведенням, охороною і біотехнією, а хтось "торгує повітрям" (90% господарств системи УТМР на мою думку) а ціна однакова???Тоді треба всих централізовано фінансувати, за чий тільки рахунок???? Більшої ДУРНІ Я ЩЕ НЕ БАЧИВ!!!
На хвилі громадськойі непокори хочу запитати Вас як представника уоор- Чому за час незалежності утмр не зробив оплату внесків і відстрілок через банківську систему щоб все було ПРОЗОРО перед податковою і кожен з членів міг дізнатися на що йдуть кошти!?Сергію, із усією повагою до тебе, хочу відмітити таке. Ніхто не пише у постанові, що треба наплювати на пропускну спроможність чи інші вимоги законодавства. Навіть без цього документа відповідав усім, хто питав: пропускна спроможність чи інші вимоги - це святе!
Але при інших равних умовах відповідати, колегам, що "ви із ІНШОГО УТМР. тому із вас на ... дорожче - невірно! А ось відмова у реалізації відстрілки через відсутність пропускної спроможності - то вже про інше.
Сподіваюсь, Сергію Васильовичу, що Ви мене зрозуміли!![]()
Владимир Алексеевич доброе утро! Просветите п.1. Единая цена на острелочные в ОХ должна быть для всех членов УООР или единая цена, (например на разовую отстрелочную на фазана) во всех ОХ УООР?Сергію, із усією повагою до тебе, хочу відмітити таке. Ніхто не пише у постанові, що треба наплювати на пропускну спроможність чи інші вимоги законодавства. Навіть без цього документа відповідав усім, хто питав: пропускна спроможність чи інші вимоги - це святе!
Але при інших равних умовах відповідати, колегам, що "ви із ІНШОГО УТМР. тому із вас на ... дорожче - невірно! А ось відмова у реалізації відстрілки через відсутність пропускної спроможності - то вже про інше.
Я считаю, что НЕ МОЖЕТ БЫТЬ ОДИНАКОВАЯ ЦЕНА для членов Энского УООРа и для "гостей с Пупкинского УООРа). Могу аргументированного объяснить!Сергію, із усією повагою до тебе, хочу відмітити таке. Ніхто не пише у постанові, що треба наплювати на пропускну спроможність чи інші вимоги законодавства. Навіть без цього документа відповідав усім, хто питав: пропускна спроможність чи інші вимоги - це святе!
Ну, ты так считаешь, а основная масса - иначе!..Владимир Алексеевич доброе утро! Просветите п.1. Единая цена на острелочные в ОХ должна быть для всех членов УООР или единая цена, (например на разовую отстрелочную на фазана) во всех ОХ УООР?
Встречный вопрос: не знаю, кем Вы работаете и каков Ваш бизнес. Но!? Вам много раз удалось надуть фискалов?..На хвилі громадськойі непокори хочу запитати Вас як представника уоор- Чому за час незалежності утмр не зробив оплату внесків і відстрілок через банківську систему щоб все було ПРОЗОРО перед податковою і кожен з членів міг дізнатися на що йдуть кошти!?
Припущення: тому що так легше списувати гроші на всілякі ,,потреби,, а для податковойі пишеться інший звіт!
Сергей Васильевич! Всем мил не будешь!Да! Мне понятно...Но, есть масса НО...и хозяйства для посторонних членов УООР дополнительно своим решением решили взымать при покупке отстрелочных по одинаковой цене еще и добровольный взнос на биотехнию...Как объяснить местным охотникам, что они а не УООР (в том числе и я) за свои деньги выпускаем фазанов, строим битехнические сооружения, кормим дичь, а "посторонние" (звыняйте за такое слово) приезжают и охотятся по той же цене???? Как пример. Пропускная способность в обходе 75 фазанов, мы сразу же выкупили ВСЕ отстрелочные а для "посторнних" увы, пропускная способность не позволяет...все! Охотитесь в тех угодьях, где Вы что-то полезное делаете...