Продам МЦ "2112"

artemcernis

Новачок
Продам власну рушницю МЦ 2112, виробництва кінця 70х років. Стан чудовий, стволи ідеальні, не подуті (кулями не стріляли зовсім). Придбана 18 березня 2023 року у головного лікаря місцевої районної лікарні, на полюванні була не багато. Особисто я на полюванні з даною рушницею жодного разу не був. Хто шукаю класичний напівавтомат якості Browning, це саме те. Причина продажу - брак коштів. Ціна 20 тис. гривень. 096-826-91-93 Артем.
 

Вкладення

Altay1972

Снайпер
кулями не стріляли зовсім
Это вам сказал главврач :rolleyes:
я на полюванні з даною рушницею жодного разу не був
то есть вы за работу ружья и автоматики вообще ничего не знаете...
Это же МЦ2112, здесь сначала масса нюансов, и только потом принятие судьбоносного решения. ;)
 

Призрак 153

Слідопит
....по зеркалу затвора видно **що багато не стріляла**,та і зріз ствола багато про що каже,....,а ВИ Браунінга в руках тримаали,розбирали???,що порівнюєте ,вибачте за слово, оцим одороблом...то прохання не пишіть нісенітниць......
 

valetrik

Мисливець
Вибачаюсь. Ви накинулись на продавця наче коршуни. У нього статус новачок. Він хоче продати. То порадьте як найкраще це зробити. Йому продали від лікаря , це для нього це мабуть найкраще. Дайте поради. а то з такою критикою на форумі новачків більше не буде.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Всі нюанси вирішуйте в особистому листуванні!!
 

Arsenfresh

Мисливець
МЦха на вигляд попередньо не погана, але добавте побільше фото якісних, для МЦ це трубка магазину, висота пружини відкату ствола, лоб колодки (куда впирається затвор), захисна скоба спускового гачка, цівка, і т.д. Це пришвидшить продаж і менше запитань буде!
 
Зверху