Продам капсуль ЦБ

Статус
Закрита.

kresсh

Мисливець
Продам центробій часів СРСР- 0.25грн.оплата після перевірки якості,ще є 5пачок по 1000шт.
 

Вкладення

loo

Новачок
Добрый день, готов взять пачку 1000 шт. за 170грн.
0,25 грн, для центробоя весьма дорого.
 

kresсh

Мисливець
Я їх сам придбав у нащадка старого мисливця по ціні приблизно 0.23коп.,був змушений бо разом йшли гільзи,шріт,закрутка і др.,на сьогодні покупців по 20коп. більш ніж достатньо.
 

kresсh

Мисливець
У цій темі від 9.03.11 людина виставила теж саме і за стількиж і ніяких притензій,чому шановні,чи за місяць щось корденальне сталось.
 

loo

Новачок
Нет, не случилось и претензий ни кто не предъявляет. Просто в феврале я покупал центробой по 0,13 коп. ну и люди приблизительно продают его по цене 0,16 коп. отсюда и выводы, что дорого.

Я предложил Вам свою цену 170 - 180 грн за пачку, дело ваше соглашаться или нет.
 

jekson

Мисливець
"СССэровские" запасы у дедушек исчерпываются так как и сами дедушки,цены в охотмагазинах повышаются как на дрождях. Можна найти за 5 коп.,за 30 коп.,25,20,18 и т.д.,если действительно нужно цена вполне АДЕКВАТНАЯ.
 

kresсh

Мисливець
Так і пропонуйте ціну по якій би взяли,а то дорого-дешево,на сьогодні в інеті керують і по 40коп і навіть по 1грн.(як треба скину посилання)тут якість виняткова завдяки зберіганню.Затикали ганчіркою гільзу при перевірці,щоб не коптила ствол,вилітала на пару метрів,з 10 проб жодної осічки.Дам на перевірку будь ласка.
 
Статус
Закрита.
Зверху