НПН Новачок 18 Гру 2020 #21 gaudi сказав(ла): фото під кутом.щоб побачити внутрішні фото стінок.франкот мав специфічні чоки.можливо менше світла.з повагою. Натисніть, щоб розгорнути... Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою.
gaudi сказав(ла): фото під кутом.щоб побачити внутрішні фото стінок.франкот мав специфічні чоки.можливо менше світла.з повагою. Натисніть, щоб розгорнути... Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою.
НПН Новачок 28 Гру 2020 #22 НПН сказав(ла): Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою. Натисніть, щоб розгорнути... До НПН сказав(ла): Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою. Натисніть, щоб розгорнути... Добрый день. Уже на месте. Высылаю фото. Вкладення
НПН сказав(ла): Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою. Натисніть, щоб розгорнути... До НПН сказав(ла): Выбачте, на даный час білше фото зробити незможу, т.я. виїхав у відрядження. З повагою. Натисніть, щоб розгорнути... Добрый день. Уже на месте. Высылаю фото.