Спасибо за ответ.Майже нічого.
Можна подати заявку в Едином вікні (з компУтера), додати скани документів. Але бумаги потрібно відправити поштою або відвезти особисто дозвільнику.
Перелік документів не змінився.
При продовженні дозволу на гладкоствол потрібно зброю нести в дозвільну, вони її фотографують на міліметровій бумагі (спеціальна така в них е). Якщо зброя викликае питання можуть направити в НЕДКЦ на технічний огляд. (в нас так).
Нарізне зараз відстрілюеться на власника перед продажем та переоформленням (в нас в Харкові 220 грн.)
Книжечку "дозвіл" вже не видаватимуть, треба мати витяг з ЕРЗ в кюар-коТом
А ні е революційне нововведеняя......................... магазини можуть віднести ваші папери до дозвільної за 1500 грн.. вважаю це дуже зручно![]()
Можна подати заявку в Едином вікні (з компУтера)
трохи через сраку, нє? але в принципі - шо треба було доказати! ніколи, підкреслюю та наголошую, ніколи наша держава не прийме жодного документа, щоб обмежити свій вплив в чомусь, бодай найменшомуа тут кожен електронний реєстр - то повноцінна база даних, і цих реєстрів ціла купа - ДЗК, ЄДРР ЄРЗ - все для того щоб зручніше було ці бази продавати та зливати куди треба й нетреба. тотальний контроль. про які права та свободи мова? раніше я ходив до дозвільника і все, а зараз я МАЮ ПРАВО спочатку наї..тись зі створенням кабінету в ЄРЗ, а вже потім піти до дозвільника... оце мать його добро зробили!!!бумаги потрібно відправити поштою або відвезти особисто дозвільнику.
Просто шикарно... А самому до інспектора сходити ще можна чи вже ні?А ні е революційне нововведеняя......................... магазини можуть віднести ваші папери до дозвільної за 1500 грн.. вважаю це дуже зручно
А есть какой-то приказ , указ, вообщем бумажка, что можно пройти перерегистрацию в 10- ти дневный срок после окончания военного положения? Все кругом говорят а документ я не нашел, если у вас есть скиньте сюда пожалуйста. Я к тому , что если не продлевать, придут с проверкой и лучше не на словах объяснить, что можно не продлевать а ссылаться на какой-то документ.А меня все же волнует вопрос продления разрешения в плане сроков... кончилось разрешение в аккурат концом февраля 22го... по положению все действительно до окончания военного положения плюс 10 дней... я как бы туда в разрешительную и не спешу, еще есть впереди десять дней и я такой не один, но я пару раз поднимал вопрос о сроках продления и ответ некоторых форумчан был такой, что продляют на три года от того срока, до которого было разрешено...
Однако получается коллизия или оказия, для продления мне надо написать заявление, что прошу продлить и т.д. они его регистрируют по канцелярии сегодняшним числом и соответственно, согласно их же Приказа, должны продлить на три последующих года, а они продляют грубо на 1,5 года (начиная считать от конца февраля 22 года)...т.е. сами нарушают свой же непоколебимый (пока) Приказ... а если мне продлить от февраля 22 года, то тогда мое заявление с просьбой о продлении должно быть от того же февраля 22 года, но поезд ушел и в канцелярском журнале дырок за февраль 22 года чтобы провести мое заявление задним числом - нет...
Отсюда, как ни крути есть нарушения: либо учетно-регистрационных положений (что вряд ли, ибо там все же есть контроль и ответственность), либо нарушаются требования и положения их же Приказа...
вот я туда пока и не спешу, поживем посмотрим, пока все законно, а там возможно "или ишак - заговорит, или падишах - помрет"...
какие у кого будут варианты?![]()
Спасибоhttps://informator.ua/ru/v-ukraine-...levat-do-konca-deystviya-voennogo-polozheniya
Наказ Міністерства внутрішніх справ України «Про продовження строку дії дозволів у сфері обігу зброї, пристроїв та вибухових матеріалів під час дії воєнного стану в Україні» від 18 березня 2022 р. № 195, яким установлено, що під час дії воєнного стану в Україні строк дії дозволів, визначених Інструкцією про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів, затвердженою наказом Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 р. № 622, продовжується на період до 10 днів після припинення або скасування дії воєнного стану в Україні.
Так вона ж повинна бути зареєстрована протягом 10 днів після придбання, якщо я не помиляюсь? Інакше нового власника чекає штраф?Зброю яку я продав два тижня тому досі не оформили на покупця і в ЕРЗ вона на мені.
дожити до тих 10 днів, що настануть після перемоги.какие у кого будут варианты?![]()
вона давно зареєстрована на покупця, просто зміни не внесли в базу. і так буде часто та багатоі в ЕРЗ вона на мені
бо особливий період продовжено було до 18.08.23 того все що до нього прив'язано продовжується автоматично разом з продовженням останньогопишуть що він в мене дійсний до серпня 2023 (чому так незнаю, мабуть потім ще продлять)
Зверніться з публічним запитом та спитайте, на підставі ЧОГО з Вас вимагають відстріл гладкостволу. Цікаво буде почитати відповідь.Ответ: 1. А мы в НЕДКЦ выдаем справки только после отстрела. Разрешительная разводит руками _ мы не причем. 2. Я уже все прелести описал выше.3. Давайте победим гадину и посмотрим,что делать дальше.
Я не став з ними сперечатися. Одвезу, хай фоткають. На всяк випадок візьму ще патронів ( може влаштуємо відстріл. Прямо у дозвільній)В кожному болоті свої королівство.
Нажаль дозвільники мабудь сама не кваліфікована частина співробітників МВС.
Де написано про ОГЛЯД зброї, не знаю.
Наші казали що їм треба фотографувати і фото додавати в базу, якщо не фотографували в НЕДКЦ.
Ну може втруситься згодом, розберуться.
В чому полягає сенс відстрілу гладкоствольної зброї?І вони тупо будуть вимогати відстрілу.
Це дає можливість формування гільзотеки гладкоствольної зброї. На місці злочину, іноді, знаходять відстріляні гільзи. До речі, ще відносно нещодавно була обов"язкова вимога надавати по 2 стріляні гільзи ( з кожного ствола) при придбанні чи переєстрації гладкоствольної зброї. Потім її відмінили.В чому полягає сенс відстрілу гладкоствольної зброї?
Нарізну відстрілюють для фіксації пошкоджень кулі, характерних для конкретного ствола.
Що дає відстріл гладкого ствола шротом? Тим більше, що є стволи, з яких кулями взагалі стріляти заборонено...