Запізно, треба підпис Клименка))І підпис Монастирського))).
Я розумію, що запізно, але ж у наказі має бути підпис саме Монастирського.Запізно, треба підпис Клименка))
як завждиДоброго дня спільното!
За пару місяців закінчується строк дії і на нарізну зброю і на гладкоствол,як зараз відбувається подовження дії дозволу?
Хто робив? Поділіться досвідом!
Ні як завжди!!! Раніше,ми не носили рушниці на фотосесії і дозвіли були як дозвіли,а не шматок паперу,формату А4)))як завжди
100%Зазвичай роблю так.
Йду, завчасно за місяць, а то і більше, в дозвільну, поспілкувавшись, уточнюю перечень документів, беру реквізити на оплату, за продовження дії, ...
Вдруге йду з усім необхідним, що скажуть (тепер, думаю, що перший раз так буде) добавилась фотосесія зброї, на дальше думаю, фотка буде і носити потреби не буде, якщо буде без змін.
Це самий кращий алгоритм дій і нічого тут виясняти, що треба, ... там все скажуть, тим більше, що є ще місцеві заморочки в різних регіонах або примхи дозвільної.
Доброго дня ! Я продовжував у минулому році, і такої довідки від мене не вимагали. Власником гладкоствольної зброї я став у 96 - му році, коли такої довідки ще не було. Кожні три роки продовжую і жодного разу не вимагали, хоча ніякі курси я не проходив і довідки у особовій справі немає. Все залежить від рівня компетентності " розрішуна"Вітаю товариство! Підходить до закінчення термін дозволу на гладкоствол і сьогодні дозвільник повідомив що окрім стандартних документів потрібно щей надати документ про проходження навчання та інструктажу повадження зі зброєю , на мої доводи що цей документ у справі і я його надав ще 9 років тому поліцай просто не реагував а ніс брєд що може я дозвіл купив та іншу хєрню . Хто в останній час подовжував дозвіл стикався з подібним
Електронний він вже з червня 2023 - го року.Доброго дня, продовжив без проблем, довідка з поліклініки, та проплата за дозвіл, який доречі вже електронний, а не "книжечка".
Мене минув цей " треш ", не вимагали. То у нас що, на той час був розрішун неосвідчений чи просто - адекватний ? І зараз не вимагали ( у серпні того року ).Так ці курси запровадили десь у 15-17 роках, та разрешуни ще тоді вимагали довідку про закінчення тих курсів (не дивлячись на то що деякі вже по 30 років мали зброю), тобто така довідка повинна була з"явитися в справі ще в ті роки при черговому продовженні...
Я ії надав у 15 році коли робив першу "зеленку" .Так ці курси запровадили десь у 15-17 роках, та разрешуни ще тоді вимагали довідку про закінчення тих курсів (не дивлячись на то що деякі вже по 30 років мали зброю), тобто така довідка повинна була з"явитися в справі ще в ті роки при черговому продовженні...
наш пан Президент продовжив усі дозволи до 07.02.2025 року...
нє. ше в 2003 році навесні я вже переписував конспект від руки - зошит 12 аркушів, щоб отримати дозвіл на придбання та оформити першу рушницю на себе з батька.Так ці курси запровадили десь у 15-17 роках,
Я в цьому році продовжував дозвіл,так про курси мені тільки нагадали чи є вони в мене.Передивились справу,курси є,питань більше не є.А курси я ще проходив у 2006 році,коли вперше отримував дозвіл.Такщо Ваш розрєшун трохи некомпетентний в цих ділах.Курси проходяться раз і все.Вітаю товариство! Підходить до закінчення термін дозволу на гладкоствол і сьогодні дозвільник повідомив що окрім стандартних документів потрібно щей надати документ про проходження навчання та інструктажу повадження зі зброєю , на мої доводи що цей документ у справі і я його надав ще 9 років тому поліцай просто не реагував а ніс брєд що може я дозвіл купив та іншу хєрню . Хто в останній час подовжував дозвіл стикався з подібним