Можливо когось зацікавить, виготовляю різні підвіси для манків і тороки для дичі, якщо когось зацікавило пишіть у повідомлення можу зробити під замовлення. Ціна 250грн, але можимо домовитися конкретно за замовлення і за ціну.
Дам маленькую подсказку- боковые крепления для манков очень высоко и короткие. Манок при вскидке ружья будет мешать.
Незнаю, мені не мішає і петлі бокові не короткі а якраз такі як мені потрібні, можливо комусь подобаються або удобніші довші петлі я не люблю коли все висить по коліна. Тільки що сходив одів підвіс з манками і попробував скидку рушниці то мене все влаштовує, нічого не мішає і нічого не коротке))
Ось такого типу підвіс можливо когось зацікавить, до нього є торока в таких самих кольорах, кому цікаво пишіть=))
Ось дуже красивий підвіс, три вида плетіння=)) також буде на три манка, і зверху ще раз обплету коброю=))
Ось зробив комплект з підвісу, тороки для качки на 16 петель і тороки для малої дичини також на 16 петель, підвіс плаваючий.
Ось цей комплект уже відправився до замовника, тороки що на качку що на перепела на 16 петель з черепками в петлях, підвіс на три манки плаваючий, надіюсь все сподобається=)
Ось нове замовлення, так виглядає плаваючий підвіс, три манки витримує провірено, кому цікаво можу скинути відео на вайбер/телеграм)
Очень интересный подвес!!! Скажите, а что это за винтообразное плетение? Я впервые такое вижу! Оно не расплетаеться? Не мешает во время использования? И за счёт чего оно плавает? Можно по подробнее о Ваших подвесах? Ответ можно в личку, или на вайбер