Рецепти від Петренка!

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Спробував за цим рецептом, пальчики облизав)
Дуже радий що рецепти подобаються! Значить не даремно пишу і ділюсь!
Діма кращу промокомпанію проводить, Толя поки в тіні!
:D:D:D
Друже Анатолій ,щось Ви геть тему закинули ! Пора вже ревізію трофеїв в морозильнику робити.
Зара щось придумаємо!
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Вже якось писав, не люблю повторюватись!
Готую часто, люблю я поїсти та плюс коли готую, відволікаюсь від роботи та буденності!
Не завжди подобається те що приготував. Тому... Маємо, що маємо!

Що цього разу?
Щось схоже на люля кебаб в булці!
Зараз зима, а тому не повний асортимент!
Але, щось я довго даю вступну частину!
ПОЧНЕМО!
Що нам потрібно!
1. М'ясо (я взяв 2/3 свинини і 1/3 яловичини).
2. Зелень - кріп, петрушку...
3. Яйце.
4. Булки.
5. Спеції.
6. Цибуля.
7. Часник.
9. Помідор.
10. Перець.

М'ясо на м'ясорубку з крупною сіткою!

Посолив, поперчив!

Паприки, часничку, лелені та цибулі!

Гарно перемішав і відбиваю (беру фарш і з розмаху в каструлю))))! Додав яйце, наступного разу без нього спробую!

Далі думаю, як отримати гарні довгі ковбаски!? Замутив приспособу з поліетиленової пляшки!
Шпажку І давай давити!

Відразу скажу! Не вийшло! Фарш був занадто м'якої консистенції!
Свинина і яйце зробили свою справу! Але то діло наживне!
Приспособу в відро!
Зліпив ковдаски вручну, на фольгу! Зрозумів що на сковородці вийдуть довгі котлети! )))
На шпажки таки нарядив і в морозилку на 20 хвилин!

Після морозилки почали тримати форму! )))
Зняв фольгу! Дістав мега сковороду на пів плити, ще жінкина бабця на ній пиріжки пекла, тепер у нас!

На сильний вогонь щоб прихватилось!
Потім на невеличке і до повної готовності!

А тим часом булки навпіл, але не до кінця! Булки були сантиметрів 35! )))

Нарізав те що було під рукою, а під рукою були: помідор, цибуля, перець!

А далі тділо техніки. склали все до купи!

Син, ще кинув на сковорідку сиру і коли він почав плавитись замотав кебаб. Каже смачно! Він сир полюбляє! )))

І, смачного!

Вибачте за недуже якісні фото, все якось на швидкоруч!
Дуже хотілось їсточки!
Буде час влітку, зроблю все наново з якісними фото!
 

kef

Зброяр
Нарешті :oops::rolleyes::D.
Радий був бачити та читати.Таким "сиротським бутербродом " ,можна взвод солдат нагодувати !;)
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Йшов з роботи додому і захотілось смачненького!
Зайшов і купив гарненькі реберця свинні!
А приготую я реберця мариновані в гранатово-часниковому маринаді...
Що нам потрібно?
Ребра свинні, було близько 2 кг.
Гранатовий сік, купив 2 граната.
Часник, одна голівка.
Сіль спеції.

М'ясо помив і серветками лишню вологу прибрав! В сторону, нехай чекає свого часу!
Гранат почистив, потовк і через ситичко віджав, отримав сік!


Часник почистив, на часникодавку. Посолив, додав спецій. Чорний перець, паприку, додав оливкової олії і гранатового соку.

Отримав не зовсім пригладний, але натуральний маринад...

Залишив його у спокої, нехай постоїть, набереться смаку та аромату!
Помите і підсушене м'ясо в підходящу ємність і нехай маринується. Хотілось швиденько, тому витримав аж півтори години! Що то значить сила волі! )))

Далі взяв противень, вислав його папером для випічки, змастив оливковою олією!
І виложив реберця!

Тепер можна і в розігріту духовку!
Маринаду триішки лишив, щоб в процессі змащувати реберця!

Пройшло мабуть з 2 години, а може і більше!
І ось прийшов час витягнути і скуштувати!
Аромат!...


Телефон не зміг передати той колір, а тим паче аромат і смак!
Всім смачного!
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Йшов з роботи додому і захотілось смачненького!
Зайшов і купив гарненькі реберця свинні!
А приготую я реберця мариновані в гранатово-часниковому маринаді...
Що нам потрібно?
Ребра свинні, було близько 2 кг.
Гранатовий сік, купив 2 граната.
Часник, одна голівка.
Сіль спеції.

М'ясо помив і серветками лишню вологу прибрав! В сторону, нехай чекає свого часу!
Гранат почистив, потовк і через ситичко віджав, отримав сік!


Часник почистив, на часникодавку. Посолив, додав спецій. Чорний перець, паприку, додав оливкової олії і гранатового соку.

Отримав не зовсім пригладний, але натуральний маринад...

Залишив його у спокої, нехай постоїть, набереться смаку та аромату!
Помите і підсушене м'ясо в підходящу ємність і нехай маринується. Хотілось швиденько, тому витримав аж півтори години! Що то значить сила волі! )))

Далі взяв противень, вислав його папером для випічки, змастив оливковою олією!
І виложив реберця!

Тепер можна і в розігріту духовку!
Маринаду триішки лишив, щоб в процессі змащувати реберця!

Пройшло мабуть з 2 години, а може і більше!
І ось прийшов час витягнути і скуштувати!
Аромат!...


Телефон не зміг передати той колір, а тим паче аромат і смак!
Всім смачного!
Толя, ты страшный человек! :eek:
Сердца у тебя нет! Одні реберця!:p:D
Как жить дальше..
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Я уже не дождался...:oops::oops::oops:
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Рецепт... ;););)
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
ви з Толею не тягніть, бо зберу ваші теми до купи з фотографіями - і книжка буде не гірша, ніж у Еректора Хуєнеса Браво, та що в АТБ по 500 грн продавалась, а на відміну від нього - ваші страви можна їсти, і все зрозуміло, а не якись там фурляляй у медовогірчичному соусі з лимонною підливою - і то в нього тільки десерт!!!
і заявлю авторські права на ці рецепти!!! а вам - індєйська національна хатка!:p:p:p:D:D:D
 
Зверху