Не складне, але доволі оригінальне і смачне блюдо.
М'ясо тушковане в хлібній тарілці.
Або варіація.
Що нам потрібно для цього блюда?
З основного (готую на три персони):
1. М'ясо, я взяв крестець і реберця.
2. Картопля, 3 - 4 середнього розміру.
3. Цибуля, 2 - 3 середнього розміру.
4. Морква, 1 - 2 середнього розміру.
5. Перець солодкий, можна і гіркого.
6. Хліб для подачі.
7. Сіль спеції...
Почнемо!
М'ясо, крестець, ріжемо невеличкими шматочками.
Пательню на сильний вогонь і обсмажуємо.
Поки смажиться м'ясо, хапаємо ребра.
Реберця по два порційних шматка!
І трішки примаринувати, взяв оливкове мпсло, чебрець розмарин, перець, сіль і нехай стоїть.
Цибулю, картоплю, моркву - чистимо та шинкуємо!
Не забуваємо за м'ясо. Дивимось щоб не пригоріло.
Картоплю треба обсмажити на сильному вогні.
Десь так. І в сторону.
М'ясо наше вже підсмажилось. Температуру знижуємо і додаємо цибулі. Тепер під кришку і нехай томиться потихеньку.
Коли цибуля пустить сік і наше м'ясо почне тушкуватись, можна додати моркву. Якщо вологи мало, можна додати води. І нехай томиться.
Хліб... Він ВСЬОМУ ГОЛОВА!
Спочатку, брав одну нормальну круглу хлібину. Потім на очі потрапили такі хлібці, виявились порційними.
Зрізаємо верх і витягуємо весь м'якиш.
Щоб хліб при заповненні не розмок занадто швидко, необхідно підсушити. В духовку і трішки підсушуємо. Не перестарайтесь...
Десь за пів години, якщо м'ясо молоде, воно вже стало м'якеньким. Додаємо томатного соку, або помідорів і знов під кришку, хвилин за 15 додаємо смажену картоплю.
Солимо, додаємо спецій і на мінімум могню.
Діло йде до фінішу!
Реберця... вони маринуються!
Беремо робимо "витяжку", в масло оливкове, розмарину, часника та цибулі кущовки.
І обсмажуємо наші реберця.
Вийде десь так.
Все готове, тепер все до купи.
Беремо хліб і насипаємо наше тушковане м'ясо, зверху два реберця і зелень. Можна подавати до столу!
Смачного!
Родина була у захваті!