Тільки загрузити на ютуб канал і вже звідти вставити посилання на відео.Відео не можу загрузити пише що велике досвідом поділився з чого зробив і хвалюся що зробив
Дякую не знав спробуюТільки загрузити на ютуб канал і вже звідти вставити посилання на відео.
Зареєструватися на ютуб і загрузити відео в відповідний розділ, все доволі просто (було колись)
Сподобалась мені вона ще в нульових перші рази з нею мав справу.рідкість на той час була в нас
З бузка рогачики спробуйте. І часу пів години.Видалося 3 вихідних дня... Дав завдання своїй старій, аби обережно випитала у хрещеника, що той бажає на свята. Очікував усього: від М67 у тубусі і до електросамокату... А дитинча каже: рогатку!
Отож, масив ясеню 40-річної витримки, побільше полотен для електролобзика, шкурка ##80-400, тікова олія, на обмотку руків'я - піногума і кавер від ПМ. Не схаменувся, як три години промайнуло... Буде пам'ять малому! Theraband Gold на тяги вже в дорозі, а от з картеччю 7-8 мм для снарядів прошу допомоги: мо хто продасть пару кг?
Можу змінятися на кущ живого бузку з красивим цвітом...З бузка рогачики спробуйте. І часу пів години.
А воно не відпустить. Я своє продав. Тепер шукаю)))але "пневма" не відпускає
Я від "дитинки" дійшов до 9-ки у свій час. Тепер заходжу "на друге коло"...А воно не відпустить. Я своє продав. Тепер шукаю)))
Таке саме))Я від "дитинки" дійшов до 9-ки у свій час. Тепер заходжу "на друге коло"...
Проект- причіп на схід.
Переглянути вкладення 912717 Переглянути вкладення 912718 Переглянути вкладення 912719 було.
І за наявності рук. Інструменту та бажання Переглянути вкладення 912720 Переглянути вкладення 912721 Переглянути вкладення 912723
2 січня- на схід.
Помагай вам Бог.Працюєм!
Дядька схожий на інструктора мого з гандура - на фізрука