Сезон охоты на пушного 2020-2022 ( + конкурс )

василь довжик

Слідопит

AndreyKo

Новачок
Закрились і ми, погода супер, колектив злагоджений, шашлик соковитий, чай гарячий і міцний!
Трофеї були добуті на ріллі, причому один зайчик пропустив мене в метрах трьох і піднявся за спиною за десять кроків, коли ми зупинились на краю і вирішували куди йти далі.
IMG20220116144239.jpg
IMG20220116154547.jpg

Федченко

Новачок
С полем! Хорошо что у вас хищников не много. У нас лисы тоже очень мало, зато появились волки. Нужно что-то делать, но не знаю как правильно решить проблему. На территории где много следов волка, заметно меньше зайца. Так что есть чем заняться.
Покажи где много следов волка. Какой район?Надобы обсудить.

Останнє редагування:

ATIS

Снайпер
В неділю закривалась бригада де полюють мої знайомі. Полювали неподалік Рівного. В місці полювання є невеликий яр, от в тому яру ще не повністю розтав сніг. Йшли понад яром і побачили сліди автомобіля який проїхав по яру. Пройшли по сліду і знайшли сім шкурок зайця. Шкури були свіжі, пред полюванням вночі биті..... От вам і аграрії, і хімія, і хижаки.......

kef

Зброяр
В неділю закривалась бригада де полюють мої знайомі. Полювали неподалік Рівного. В місці полювання є невеликий яр, от в тому яру ще не повністю розтав сніг. Йшли понад яром і побачили сліди автомобіля який проїхав по яру. Пройшли по сліду і знайшли сім шкурок зайця. Шкури були свіжі, пред полюванням вночі биті..... От вам і аграрії, і хімія, і хижаки.......
Тепляк і глухар + гвинторіз...Поки ці дві перші позиції безконтрольно будуть продаватися толку не буде.І таку / апаратуру / простий мисливець не купить. Тим більше таким я ти чи я вона не потрібна. Хіба щоб вичислити браків.

ATIS

Снайпер
Тепляк і глухар + гвинторіз...Поки ці дві перші позиції безконтрольно будуть продаватися толку не буде.І таку / апаратуру / простий мисливець не купить. Тим більше таким я ти чи я вона не потрібна. Хіба щоб вичислити браків.
Вирахуєш одних, з'являться інші..... Потрібно забороняти теплики, глушники......

2209

Мисливець
Голодні селяни? Чи відчуваючі дефіцит м'яса на полицях містяни?

kef

Зброяр
Вирахуєш одних, з'являться інші..... Потрібно забороняти теплики, глушники......
Так я і написав про продаж спец.пристроїв. А глухарі клепають з титану навіть кустарі. Та і торги ідуть під замовлення не тільки через браків ярих але і збройові магазини та думаю що і серед продаванів мисливського товару по різних форумах та групах.
Чому б не внести і тут на форумі заборону на продаж глушників як на продаж капсулів і.т.д. З чогось потрібно починати.

huntumy

Зброяр
Заборона продажу нарізного та глушників повний абсурд.
Справа в тому, що сам глушник використовується здебільшого для інших цілей. Стрільба по бумазі. Сам роблю аналогічно, щоб не бухкати в міжсезоння.
Самий більший ворог це теплік. Його потрібно продавати лише по дозволу для контролюючих робітників.

Зверху