Виталя
Снайпер
Всё может быть.... Та и бог с той норой ( дырой). Просто ничего подобного никогда не встречал!.Я знаю что похоже выглядят скважины, с которых забрали обсадную трубу.
Всё может быть.... Та и бог с той норой ( дырой). Просто ничего подобного никогда не встречал!.Я знаю что похоже выглядят скважины, с которых забрали обсадную трубу.
Гарно вийшов фото.На цих вихідних суботній ранок почався з невеличкого морозу та приємних сонячних променів . Ранкова рілля радувала своєю твердістю,де і був добутий вухатий трофей. Переглянути вкладення 742175
Дякую , я старався )Гарно вийшов фото.
Покажи где много следов волка. Какой район?Надобы обсудить.С полем! Хорошо что у вас хищников не много. У нас лисы тоже очень мало, зато появились волки. Нужно что-то делать, но не знаю как правильно решить проблему. На территории где много следов волка, заметно меньше зайца. Так что есть чем заняться.
Це вовкособака. Нагліший за вовка
Тепляк і глухар + гвинторіз...Поки ці дві перші позиції безконтрольно будуть продаватися толку не буде.І таку / апаратуру / простий мисливець не купить. Тим більше таким я ти чи я вона не потрібна. Хіба щоб вичислити браків.В неділю закривалась бригада де полюють мої знайомі. Полювали неподалік Рівного. В місці полювання є невеликий яр, от в тому яру ще не повністю розтав сніг. Йшли понад яром і побачили сліди автомобіля який проїхав по яру. Пройшли по сліду і знайшли сім шкурок зайця. Шкури були свіжі, пред полюванням вночі биті..... От вам і аграрії, і хімія, і хижаки.......
Вирахуєш одних, з'являться інші..... Потрібно забороняти теплики, глушники......Тепляк і глухар + гвинторіз...Поки ці дві перші позиції безконтрольно будуть продаватися толку не буде.І таку / апаратуру / простий мисливець не купить. Тим більше таким я ти чи я вона не потрібна. Хіба щоб вичислити браків.
І здійснювати охорону угідь. Саме тим, хто це має робити.Вирахуєш одних, з'являться інші..... Потрібно забороняти теплики, глушники......
Голодні селяни? Чи відчуваючі дефіцит м'яса на полицях містяни?В неділю закривалась бригада де полюють мої знайомі. Полювали неподалік Рівного. В місці полювання є невеликий яр, от в тому яру ще не повністю розтав сніг. Йшли понад яром і побачили сліди автомобіля який проїхав по яру. Пройшли по сліду і знайшли сім шкурок зайця. Шкури були свіжі, пред полюванням вночі биті..... От вам і аграрії, і хімія, і хижаки.......
Так я і написав про продаж спец.пристроїв. А глухарі клепають з титану навіть кустарі. Та і торги ідуть під замовлення не тільки через браків ярих але і збройові магазини та думаю що і серед продаванів мисливського товару по різних форумах та групах.Вирахуєш одних, з'являться інші..... Потрібно забороняти теплики, глушники......