Не дай Бог!!!І мені здається, що це доопрацювання буде зроблено не вкористь мисливців
Фейк. не відповідає вимогам сучасного ділового мовлення - має бути звертання Пане Дмитре та без побатькові, в "шапці" тексту мало би бути "Верховна Рада УкраїниСкоріше за все що не фейк.
У нас КОЗЛИ спалили вже 2 перспективнi мicця для размножения фазанiв i зайцiв. В мене слiв просто нема.Може трішки не по темі, але це теж пов'язано з хутровим звіром.
Зараз, як раз саме весною, дуже актуальна ця картинка в наш час, давайте збережемо звіра від лиха по далі.
Горять поля, телефонуйте 101 і звісно при можливості, гасимо самі вогонь.
Переглянути вкладення 557986
В Чернігівській обл., теж саме, куди не поїдь, всюди згарище. І теж саме, погоріли такі шикарні місця.. І впевнений, що і зайчата, і яйця куріпки погоріли, дивишся на згарище, аж больно стає і зло бере.У нас КОЗЛИ спалили вже 2 перспективнi мicця для размножения фазанiв i зайцiв. В мене слiв просто нема.
Це хуже чим козли.У нас КОЗЛИ спалили вже 2 перспективнi мicця
Згоден з Вами.Также хоч дрони вiшай над угiддями. Щоб нагляд системный був. Думаю в скорому майбутньому з цим тiльки так можно буде боротися. Та привселюдними нереальными штрафами.
І що він сказав на своє виправдання ?Ix практично нереально спiймати. Хоча три роки назад одного ловив, ще й родичем виявився i авганцем.
Обычная стандартная отмазка. Был пьян, не помню,бес попутал,и т.д.І що він сказав на своє виправдання ?
Ужас. И главное по всех областях такое твориться. Дебилы не понимают что сжигая траву сгорает все живое находящиеся в этой траве.Ось недавно вночі горіли угіддя, місцеві вже затушилип.
З права на фото, видно світло, гасять..
Переглянути вкладення 559867