VS1975
Снайпер
Я так розумію, що результат малося на увазі кількість добутої дичини, а не рівень підготовки собаки. Рівень підготовки має бути найвищим.Якщо в гончатника чи лягашатника не має результату, то до вершини їм теж далеко.
Я так розумію, що результат малося на увазі кількість добутої дичини, а не рівень підготовки собаки. Рівень підготовки має бути найвищим.Якщо в гончатника чи лягашатника не має результату, то до вершини їм теж далеко.
Якого пса тримаєте))?Якщо в гончатника чи лягашатника не має результату, то до вершини їм теж далеко.
1-е. Бачив, ну і що? Ви тоді ще на горщик ходили, а собаки тієї породи були заборонені до полювання в СРСР , (і в УТМР також...). Зелен-Рик Ір про щось вам може сказати? 2-е. А ось ображати мисливців без собак, називати їх "плінтусом" це вже вияв неповаги до коллег по хоббі. Вам так не здається шановний?Хто з форумчан мав щастя бачити в живу скачку хортої (борзої) собаки? Є тут такі щасливчики на форумі?
Полювання з собакою звичайно набагато ліпше та приносить велике задоволення.1-е. Бачив, ну і що? Ви тоді ще на горщик ходили, а собаки тієї породи були заборонені до полювання в СРСР , (і в УТМР також...). Зелен-Рик Ір про щось вам може сказати? 2-е. А ось ображати мисливців без собак, називати їх "плінтусом" це вже вияв неповаги до коллег по хоббі. Вам так не здається шановний?
Те, що Ви написали - безперечно!Полювання з собакою звичайно набагато ліпше та приносить велике задоволення.
Але не забувайте про постать самого мисливця, якщо він телепень, то хоч стаю собак з дипломами йому дай, толку не буде.
І навпаки, досвідчений, розумний мисливець і без собаки знайде фазана і куропатку, зайця та качку.
Впевнений ви всі таких знаете. Бо він за роки та кілометри в угіддях зрозумів - де, коли, в яку погоду та пору року.
Це я до чого, не всі мають можливість тримати та натаскувати собачку, але вони мають бажання та можливості до полювання.
А хто, з цієї Вершини))) У нору полізе? І на качку з ними, якось не дуже,але можно)))З моїх спостережень, з власних емоцій! я зробив висновок, що ВЕРШИНИ можна досягти лише з такими собаками:
1) З гончаків - руський рябий гончак, руський гончак.
2) З лягавих - сеттер, пойнтер .
3) І з усіма хортими
З рештою, можна лише відірватись трохи вище плінтуса, але ніколи не досягти вершини!
А Ви як вважаєте колеги?
В мене курцхарша.Якого пса тримаєте))?
P/S
Тільки чесно! Без приколів
Дякую за відповідь! і позитив)Зразу зазначу, що до вершини її ще далекувато, але задоволення на полюванні приносить.
вибачте помилився, вже виправив!Щось смішне знайшли?
Корнілов!!! я Вас не перший день знаю і був про Вас геть іншої думкиА хто, з цієї Вершини))) У нору полізе? І на качку з ними, якось не дуже,але можно)))
Якщо Вас так дуже сильно цікавить моя думка, то з вище написаного Вами, можу зробити висновок, що Ви Не собачник, а мисливець що полює без собаки).В мене четверо пішло в краї вічного полювання ... З тих пір, понад 20 років не маю собак... То я що "плінтус" на думку Yura_83 .? В УТМР я з 1979 року...