Стоимость членских взносов по областям

Майк

Новачок
Если в эту сумму вошли сезонки то отлично.А если нет то-грабеж.o_O
Доброго дня !
Ні , сезонки не входять до 1300 . Це вже окремо .
От така в нас недешева область . Хоча кожен рік нові Природні , та ландшафтні парки організуються . Там де полювали 5-7 років назад тількі екологи плодяться и таблички з забороною полювання . Не дивлячись на це - дичини там не прибавляється аж ніяк .
Думаю , що ціною в 1300 в цьому році відсіють процентів 5-7 мисливців . Ще ж треба картки відстрільні купити , а там не менш , як 500 буде за сезонку .
А як з ще наса можна знищити ? Нам вже і парків понаробили , і взноси підняли , а ми ніяк не покинем те полювання . Гади ми , одне слово . :)
Та ніхто ж не подумав , що та частина мисливців , що таки не зможуть сплачувати , зброю свою не замурують ніде . А бракош прибуде і значно прибуде .
А так Облуорі все прораховано грамотно 1300грн = по 100грн в місяць з кожного + 100грн на тринадцяту зарплату і премії . ;)

PS : Якщо по тексту є помилки , перепрошую . Намагаюсь спілкуваться державною .

old hunter

Снайпер
Тячівський район 2300 за все.
А можно спросить ВСЕ это что конкретно.
Потому как в областях по разному взносы берут. У кого то 1-й этап, потом 2-й и 3-й.
У нас в харьковской отстрелочные продают только перед открытием и цену сейчас никто не знает.

Dedushka

Снайпер
А можно спросить ВСЕ это что конкретно.
Потому как в областях по разному взносы берут. У кого то 1-й этап, потом 2-й и 3-й.
У нас в харьковской отстрелочные продают только перед открытием и цену сейчас никто не знает.
По Сумской обл. тоже цену за отстрелку говорят перед открытием сезона. На перед никто ничего не знает.

иж 18

Слідопит
По Сумской обл. тоже цену за отстрелку говорят перед открытием сезона. На перед никто ничего не знает.
А у нас в Одесской области деньги привыкли брать на перед, недавно общался с человеком у него ещё нет охот билета, я ему объяснил , что без него никак, он не знал, а отстрелки проплатил уже, и не спрашивали у него даже

old hunter

Снайпер
А у нас в Одесской области деньги привыкли брать на перед, недавно общался с человеком у него ещё нет охот билета, я ему объяснил , что без него никак, он не знал, а отстрелки проплатил уже, и не спрашивали у него даже
Хай учится заполнять отстрелки, а охотбилет всегда успеет получить. :D

old hunter

Снайпер
Приняли, когда я вступал в утмр охот билет у меня был, но они даже не спрашивали есть у меня или нет.
А в чем проблема. Стать членом может каждый:

4.2. Членами Товариства можуть бути громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, досягли 18 років (для мисливців) і 16 років (для рибалок) та підтримують мету і завдання Товариства та визнають його Статут, сплатили вступні та своєчасно сплачують щорічні членські внески.

Главное мету підтримувати і завдання.
Как вас только принимают, ви ж Статут не читали і не визнали відповідно...:eek:

Dedushka

Снайпер
Не мог он заплатить за стоимость отстрелки. Без охот билета и матроски не выпишут. Указываются номера.

VS1975

Снайпер
Не мог он заплатить за стоимость отстрелки. Без охот билета и матроски не выпишут. Указываются номера.
Я так розумію, що нічого ще не виписували, тільки гроші взяли. А це вони..... ого - го :D.

Dedushka

Снайпер
Я так розумію, що нічого ще не виписували, тільки гроші взяли. А це вони..... ого - го :D.
А как можно заплатить и ничего не получить??? Напишут ему что сдал на благотворительность развития охот. хозяйства. :)

иж 18

Слідопит
Мог, дают корешок с оплатой, перед открытием выдадут отстрелочные, матроску конечно не сможет получить без охот билета.

Зверху