ТОЗ 120

Kvazimoda

Новачок
Добрий день.
Цікавить опит використання рушниці ТОЗ 120 ...читав що однім з недоліком данойі моделі двійний постріл... Хто може проконсультувати по цьому поводу...Чи це дійсно проблема данойі моделі..? Чи може проблема була в перших партіях випуску
 

Арон

Новачок
Двойные забросы редкость,а так леску потолще на курок и кормушки №3.
 

Тарас_Когут

Мисливець
Добре притискати до плеча потрібно,тоді не повинно двоїти. У товариша є таке, проблем не має. Це не допрацьований одинарний гачок, але ця проблема дається ремонту.
 

охотник70

Мисливець
Добрий день.
Цікавить опит використання рушниці ТОЗ 120 ...читав що однім з недоліком данойі моделі двійний постріл... Хто може проконсультувати по цьому поводу...Чи це дійсно проблема данойі моделі..? Чи може проблема була в перших партіях випуску[/QUOTEНа guns.ru є багато інформації .Від себе скажу що ТОЗ -120 володіють мало мисливців.Коли продавав свою ,дуже багато звонили з запитанням щоб розказав що це за рушниця.Володів ТОЗ-120 з 710мм.стволами 2007 року випуску,4 змінні чоки .Бій похожий на тоз-34. 35м -+ якщо попадав все падало.Здвойки були два рази .Зняв приклад, витер механізми від заводської змазки ,більше цієї проблеми не було.Звичайна бюджетна вертикалька.Дехто хвалить ,особливо з 750стволами.
 
Зверху