Тактические штаны 5.11 Tactical Strike Cargo 36x32

Статус
Закрита.

Vitaliy86

Зброяр
Лот1. 5.11 Black. Состояние идеальное, материал плотный rip-stop 65% Polyester 35% Cotton. Размер по бирке 36x23

Замеры: Длина 105см. по внутреннему шву 80см. пояс полуобхват 46см. тянется за счет внутренних боковых резинок до 52см. ширина по низу ширинки 61см.

Штани 5.11® Stryke® є втіленням тактичних характеристик і комфорту, розроблених для задоволення потреб сучасного оператора. Ці штани виготовлені із запатентованої двосторонньої еластичної тканини Flex-Tac® 5.11®, яка забезпечує виняткову довговічність і гнучкість. Тканина також покрита покриттям Teflon™, стійким до плям і бруду, яке гарантує, що ці штани витримають найсуворіші умови. Завдяки 12 стратегічно розташованим кишеням штани Stryke® Pant пропонують достатньо місця для щоденного носіння (EDC) речей і тактичного спорядження.

Саморегульований тунельний пояс забезпечує зручну та надійну посадку, а конструкція з вставками та шарнірні коліна забезпечують максимальну свободу рухів. Посилення в ключових областях, таких як основні шви та точки напруги, гарантують, що ці штани витримають навіть найскладніші завдання. Передні кишені спеціально розроблені для розміщення речей EDC, а штани мають високоякісні блискавки YKK® і кнопки Prym® для додаткової надійності. Штани 5.11® Stryke® також включають фірмові кутові кишені карго, які можуть похвалитися характерними косими складками, ексклюзивними закругленими кутами, асиметричним клапаном кишені та оригінальною дугою. Ці елементи дизайну не тільки підвищують функціональність штанів, але й створюють стильний і сучасний зовнішній вигляд. Завдяки ідеальному поєднанню продуктивності, довговічності та комфорту штани 5.11® Stryke® є ідеальним вибором як для тактичних операторів, професіоналів правоохоронних органів, так і для любителів активного відпочинку.
  • 65% поліестер/ 35% бавовна Flex-Tac® механічний стрейч рипстоп, 6,8 унцій, покриття Teflon™

Цена 1600грн.
 

Вкладення

Останнє редагування:

Vitaliy86

Зброяр
Лот2. Khaki Tan. Состояние идеальное, материал плотный rip-stop 65% Polyester 35% Cotton. Размер по бирке 36x23

Замеры: Длина 108см. по внутреннему шву 81см. пояс полуобхват 48см. тянется за счет внутренних боковых резинок до 51см. ширина по низу ширинки 61см.

Цена 1600грн.
 

Вкладення

Статус
Закрита.
Зверху